Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

 

Prednjačila je Miljanina mama koja se neprestano svađala i na ružan način rešavala sukob sa ljudima koji su se uključivali uživo u program. Marija se pravdala da su zapravo gledaoci nepristojni i da su njihova pitanja neprimerena, ali to teško da opravdava njen rečnik.

Sve je kulminiralo kada je pravo iz konkurentskog rijalitija Parovi "uleteo" Mladen Vuletić. Njega je u priču uveo jedan gledalac koji je optužio Mariju za aferu sa Crnogorcem koji je zauzeo četvrto mesto u luksuznoj zemunskoj vili. Naime, Vuletić je jednom prilikom ispričao kako je spavao sa Miljaninom majkom na moru i to kada je imao 17 godina, a kada je Kulićeva čula da se ta priča ponovo pokreće - poludela je:

- Pozdrav seljačino, uključi se ponovo. Nisi dostojan mog odgovora. Marš! Idiote! Idi gledaj šta radi tvoja žena, p**ka ti materina smrdljiva. J**ote Mladen Vuletić, i ćerku i ženu i sve što imaš... I živo i mrtvo, i pleme i seme. Ološe jedan - besnela je Marija, a voditelj nikako nije uspevao da je smiri.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Komentari (21)

nada

10.07.2018 09:30

AU,AU,Au opasna mama sa juzne pruge da je to bilo na ulici doslo bi i do tuce ! Koji primitivizam!!!!!!!!!!!!!!!

Apel nadležnima

10.07.2018 09:42

Hoće li neko stati na put ovom primitivizmu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Dosta sa izgovorom da to narod gleda. Narod treba naučiti pravim vrednostima a ne da zadovoljava svoje niske porive. Ako je tačna tvrdnja da ovo gleda dve trećine stanovništva onda smo kao zemlja osuđeni da budemo samo jeftina radna snaga a da nam pametni napuštaju zemlju.

???

10.07.2018 09:50

Pokazale da su primitivne, svadjalacki logoroicno nastrojene. I ove ovakve kakve su, nepravedno mnogo prisutne u medijima. Za pokazani primitivizam u rijalitijima i ova uze ogromne pare , i opet ce ?! Sta je sa ovim narodom ? Quo vadis Srbijo ?

Sok

10.07.2018 10:01

Za njih dve je zooloski vrt.Ko hoce da ih vidi da plati.

SHERIJAT.u.Srbiji

10.07.2018 10:05

TO SE JAVIO DZEHVIN SIN DA VREDJA MARIJU ZBOG. NJENE SVADJE SA DZEHVOM.NIJE OVO SKANDAL VEC JE SKANDAL STO SRBIJA NIJE KAZNILA DZEHVINOG SINA KOJI JE PROFESOR KOJI ZIVI SA SVOJOM MALOLETNOM UCENICOM?! SRBIJA DOZVOLJAVS SHERIJAT U SVOM PRAVNOM SISTEMU? U NORMALNOJ DRZAVI ON BI DOBIO ZABRANU DA PREDAJE DO KRAJA ZIVOTA A O KRIV.PRAVU I VEZI SA MALOLETNICIMA SA NE GOVORIMO.ZASTO SRBIJA DOZBOLJAVA SHERIJAT?

pera rogonja

10.07.2018 10:11

Sta je tu cudno,narod poblesavio i voli takve gadosti i zato glasaju i gladaju i treba pojacati intezitet vulgarnosti i nemorala i uvacace se gledanost enormno.Napred narode.

ivana

10.07.2018 10:53

Hahahahaha priča Marija kako njih u Nisu svi poznaju i ceo grad ih voli!!!!!!!Ja sam iz Nisa,znam u kom delu Nisa žive, tamo bi prolazila samo po danu i mogu da vam kažem da ih samo taj deo grada voli a u uluci gde žive, nema kuća sa kojom se Marija nije posvađala. Uzdigla se porodica mnogo u oblake jer misle da ako je Milana otišla u prvih 5 da se ceo rijatiti vrti oko nje i da ako nje nema da mi gledaoci tugujem za njom.Malo morgen!!!!!!

Nije lepo

10.07.2018 10:55

Poznajem Mariju od kad se rodila i tvrdim da to sto ta seljacina prica, ne moze da bude istina. Sa ocem je kao DETE isla na more svake godine, a kad je umro, do udaje za Sinisu nije videla more!!! Pre Sinise, imala samo jednog momka Dejana iz Nisa, za kog je i Sinisa znao. Mladena (bivšeg osuđeniku iz Podgorice) je Maca Diskrecija prozvala kako diluje drogu kao i da se bavi drugim kriminalnim aktivnostima - Zar njemu verovati Branka je rekla da Mladen ne može da ima decu. Zar zato pljuje sve!

Ivan

10.07.2018 10:56

Sto ih onda dovodite u emisije kada znate kakve su?

Dno dna

10.07.2018 11:02

I sve to se gledaocima Srbije plasira na TV sa nacionalnom frekvencijom u prime time. Da je u zemlju sve kako treba, ove dve vise NIKADA ne bi stale pred kameru a TV bi morala da plati povecu kaznu sto su ovakve i ovolike bljuvotine otisle u etar pa drugi put tako nesto ne vi dozvolili!

Manja

10.07.2018 11:07

Sta je tu cudno?To je jos jedan pokazatelj da smo podigli na pijedestal OLOS koji nam svakodnevno pokazuje i dokazuje da mogu biti jos gori,a da su za sve to bogato nagradjeni.Da je Pink odlucan da se to vise ne desi na nac.TV,on bi raskinuo saradnju sa Kulicima primitivcima,ali,to se zbog Rejtinga nece desiti.Sramno sta mi gledaoci treba da gledamo,slusamo i trpimo od ljudskog DNA!

LEA

10.07.2018 11:14

Miljana ima pravo da se ljuti na Gordanu.Sta je trebalo Gordani da pominje Miljanin porodjaj?To je po meni kletva koju jedan vernik ne bi smeo da izgovori.Takodje mislim i na Anabelu koja svaki put kroz ironiju kaze ima Boga.Takodje kletva.Svi koji komentarisete Miljaninu bolest uzdrzite se,nikad se ne zna sta koga moze snaci.Veliko postovanje za Kijinu mamu.Nikada nije nikoga uvredila.Novine su pisale o Gordaninom sinu to po nasem zakonu ima neku tezinu a one su kao cavke napale Kiju.Sramota.

Stefyy

10.07.2018 11:15

Gledalac je bio jako bezobrazan i nekulturan pa je dobio adekvatan odgovor koji je i zasluzio. Bravo Marija i Miljana

koko

10.07.2018 11:33

Tako i treba, kada se primitivcima i prostacima iz rijalitija, poklanja toliko prostora. Imamo predivne mlade ljude, koje po svetu dobijaju nagrade, ali za njih nema mesta na tv ekranima.

Momčilo

10.07.2018 12:36

Ko god pusti Kuljiće na televiziju sa nacionalnom frekfencijom - toj televiziji odmah oduzeti frekfenciju. Pink televizija ne poštuje osnovne kulturološke kodekse. Ne poštuje gledaoce. Zloupotreljava dodeljenu frekfenciju koja je dobro od opšteg interesa. Nije dovoljno da voditelj samo kaže: produkcija se ograđuje od svega što Marija i Miljana Kuljić izgovaraju, nego se to momentalno udaljava iz studija. To je minimum koji duguju gledaocima. I VIŠE SE NE ZOVE NI U GOSTE A KAMO LI U NOVI RIJALITI

Iva

10.07.2018 14:13

Pogodio pravo u centar

Javnost

10.07.2018 14:37

ZAHTEVAMO DA DRZAVNI ORGANI ZABRANE DALJI RAD NA POLOZAJU PROFESORA PEDOFILU SAVI DZEHVEROVICU KOJI ZIVI U VANBRACNOJ ZAJEDNICI SA SVOJOM MALOLETNOM UCENICOM

Đina

10.07.2018 14:51

Pinku oduzeti nacionalnu frekfenciju! Ne može se tolerisati Marija Kuljić na nacionalnoj frekfenciji koja je data Pinku kao dobro u opštoj upotrebi. Zašto voditelj nije njih dve odstranio iz studija? To je minimum koji je trebao da potegne. STOP PRIMITIVIZMU I NEKULTURI NA TELEVIZIJAMA KOJE SU ZAUZELE NACIONALNU FREKFENCIJU.Pink oštro kazniti zbog izbora gostiju u svom studiju, od kojih se ništa drugo osim primitivizma, nemorala i nekulture ne može očekivati. Iskustveno.Oni su odgovorni za goste

Atanasije

10.07.2018 14:59

Ovo je takva blamcina da je mene bilo sramota kako se ponasa Miljanina mama I Miljana, a one nista kao sve prirodno i normalno?!?!? Mislim da na zalost Miljana je povukla dijagnozu od mame! Strasno da strasnije ne moze, prosto, neotesano I ispod svakog nivoa!

Jelena

10.07.2018 15:11

Ljudi moji da li ovo ima jos negde da se ovim spodobama daje ovoliki medijski prostor , ne znam samo cemu voditelj koji se uopste ne mesa u svoj posao umesto da kanalise emisiju i da se vodi koliko je moguce sa ovim likivima pristojna komunikacija , bruka i sramota a o majci sta reci iver ne pada daleko od klade

Brano M.

10.07.2018 17:31

Cela porodica KULIĆ je teško bolesna a vi ih još palite i zovete po rijalitijima i u studio. Umesto da ih odmah pošaljete na lečenje, vi se sprdate sa Kulićima a svi oni su stvarno teški bolesnici, koji mogu pouzrokovati teške probleme i posledice okolini. Momak jedne on hčeri ubio je momka i u bekstvu je, tako da ga tata Siniša Kulić može nagovoriti što šta...brukaaaaaaaaaaaaa i sramotaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!