Nataša Moskva
Facebook/natashamoskwaofficial
Nataša Moskva

Facebook/natashamoskwaofficial

Nataša Moskva, Foto: Facebook/natashamoskwaofficial

Nataša Moskva je uspela da privuče veliku pažnju medija na sebe i pre nego što je ušla u rijaliti "Zadruga 2", budući da je bila u braku sa Igorom Tuđmanom, te je na taj način bila snaja nekadašnjeg predsednika Hrvatske Franje Tuđmana, a osim toga, pevačica je podigla veliku prašinu kada je završila u zatvoru šest meseci zbog toga što su ona i njen suprug 2013. godine preko jednog sajta za upoznavanje pronašli čoveka kog su pozvali na intimno druženje, da bi ga potom opljačkali i pobegli.

Nataša se, međutim, ne smiruje, pa je tako, pred ulazak u rijaliti, progovorila o intimnim odnosima sa Slobodanom Radanovićem.

Nataša Moskva

Facebook/natashamoskwaofficial

Nataša Moskva, Foto: Facebook/natashamoskwaofficial

"On mi je baš zgodan, moj tip muškarca je u potpunosti. Ima nešto vražje u sebi čim je uspeo da uzvrti dve žene koje su i lepe i seksi, mislim na Lunu i Kiju. Ima to nešto "prokleto" što zaludi ženski rod", iznela je svoje mišljenje Moskva za Informer, da bi potom sve zaključila otvorenim pozivom za Radanovića:

"Volela bih da se upoznamo i da budem sa njim. Super bi bilo da uđe u "Zadrugu 2" da budemo intimni. Verujem da je dobar ljubavnik. Dopada mi se u svakom smislu, deluje mi baš "popaljivo"".

Komentari (1)

Sale

06.09.2018 20:33

Ala laze! Sloba nije spavao ni sa jednom zenom osim sa Kijom.