Matora i sanja
Printscreen
Matora i sanja

Printscreen

Matora i Sanja, Foto: Printscreen

Zadrugari su sinoć imali priliku da prvi put nakon devet meseci saznaju neke informacije iz spoljnog sveta.

Do sada je bila tradicija da novinari postavljaju pitanja zadrugarima, a sada su zamenili uloge, pa su ukućani pitali novinare koji su gostovali u studiju ono što ih najviše zanima.

Sanja je uputila pitanje novinarima kako njena porodica i prijatelji komentarišu to što su se ona i Jovana Tomić Matora pred milionskim auditorijumom deklarisale kao biseksualke.

- Šta god ti uradila on to podržava. On je skapirao šta ti želiš i da ćeš shvatiti sve, da li voliš Jovanu ili ne kada ti budeš izašla napolje, kada vas dvoje budete seli i razgovarali napolju - odgovorio je jedan od novinara na ovo pitanje.

Matora i Sanja su bile oduševljene.

 

 

 

Komentari (4)

Dragana

27.05.2018 20:08

Zna tata da si ti sa Matorom samo zato da bi dosla do finala.Sve ce da ti se izjalovi.Evo i ovo sa Mikijem .Kad budes videla da ulazi u zadrugu ima i tebi i tvojoj devojci da pozli.Mislite da ste dobro odigrale a videcete da niste mnogo pametne.

Mirjana

27.05.2018 21:24

Spavas li mirno Sanja posto si sve ucinila da Miki izadje. Izbacivati favorite na kraju rijalitija je u najmanju ruku sramota. Pa kakav god da je tebi nista nije nazao ucinio. Preko leseva do cilja za tebe je normalno. A da si bar i u prvih dvadeset. Eto danas se guras pored Mace samo da skupljas poene kod naroda a udarila si je i mrzis je. Pa ko je sledeci na redu za izbaciti.

nikola

28.05.2018 06:35

Srecna ti snajka tata!

Mirjana

28.05.2018 16:04

Da li ovo Sanjina majka svuda udara minuse na svaki kometar. Pa super sledeci put samo ignore pa nece dobiti ni prostor u novinama. Bolje da ste gajili vase dete a mozda i nije ici samo od muskarca do muskarca kakav je to primer za dete. Uzas