Rijaliti programi
Printscreen
Nina Prlja

printscreen

Nina Prlja, Foto: printscreen

Beogradska starleta ne prestaje da intrigira svoji životom, pa je, nakon zanimljive priče o hapšenju na aerodromu zbog sumnje da je švercovala kokain u vagini iz Beograda za Dubai, sada rešila da otkrije i najveću porodičnu tajnu. Ona je ispričala da je baka njenog oca uspela da zavede i najdugovečnijeg predsednika SFRJ.

- Moja prababa, tatina baka Nina, po kojoj sam ja dobila ime, bila je misica i mnogo lepa žena. Ona je dugo bila u vezi s Josipom Brozom Titom. Voleli su se, ali nisu mogli da se venčaju jer je on tada već bio oženjen Jovankom, a ona je bila udata za mog pradedu, s kojim je imala troje dece. Nisam smela ovo da pričam i izvinjavam se svojoj porodici, ali morala sam jer se ovde samo hvale svojim poreklom - rekla je Nina i ostavila cimere u čudu.

Josip Broz Tito

Alo!

Josip Broz Tito, Foto: Alo!

Prlja je na pitanje voditeljke kako je saznala za tu tajnu, rešila da sve lepo objasni.

- Slučajno sam saznala za tu priču. Jedan dan sam došla kući i počela da plačem pred bakom zbog jednog dečka. Ona je počela da me teši i rekla mi: "Kako si takva, plačeš za nekim tamo muškarcem, uopšte nisi na svoju prababu. Ona je bila sa Titom, a ti plačeš zbog nekog dečkića." Bila sam u šoku kada sam to saznala. Inače, Tito je Nini poklonio plac i kuću u centru Beograda, gde je odrastao moj otac, a posle i ja. Kuća je veoma stara, treba da se renovira, ali to je proces i treba mnogo novca - rekla je Nina i otkrila cilj svog ulaska u "Parove".

- Zato sam ja ušla u rijaliti. Hoću da zaradim novac kako bih sredila tu kuću. Ta kuća mora da bude moja, mnogo je lepa, i kraj isto. Inače, moja prababa je doživela 101. godinu, a umrla je kada sam se ja rodila, tako da nisam imala prilike da je upoznam. Eto, sad znate ko je najveća zavodnica - rekla je Prlja.

 

 

Komentari (6)

Ipak me nasmeja

13.05.2018 09:32

Ova pojava je dokaz čuvene Ajnštajnove teorije, da su samo svemir i ljudska glupost BESKONAČNI.

Dara

13.05.2018 09:44

@Ipak me nasmeja - Znaci , od sverca kokaina je trebalo zaraditi pare za otkup kuce.Jasno, a trovanje tudje dece???

dexxx

13.05.2018 09:54

kakva razlika... Tito Vs Mladen...e bas si uprskala i osramotila prabaku Ninu...

zoki

13.05.2018 10:19

I moja. Volela je Tita opasno...

Pera Detlic

13.05.2018 10:42

I Jovanka je bila mom djedu pa sta onda...............

Pravi vlasnici

14.05.2018 05:33

Pitanje je samo čiju kuću joj je poklonio,tada su partijci uzimali i poklanjali kako su hteli,stanove,kuće,ima knjiga velikog YU glumca kako mu je otac udbaš dobio veliku kuću u Slavoniji,iz male trošne Ličke preselili se u veliku,pripadala je nemačkoj familji koja je zbog rata proterana.Bilo je u to doba dosta takovih objekata praznih ili ako se nekome podobnome svidelo nečije, jednostavno bi se ljudima nešto namestilo,proterali bi ih iz domova i uselili podobne,