Atina Ferari
Alo!/ Rajko Ristić
Atina Ferari

Alo!/ Rajko Ristić

Atina Ferari, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Nedavno je učesnik rijalitija "Zadruga" Bojan Gaćeša ispričao skandalozan "vic" na račun male Milice Rakić, devojčice koja je život izgubila u NATO agresiji i to sa samo 4 godine.

"Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda!" ispričao je on i izazvao gnušanje svih gledalaca, zbog čega je momentalno diskvalifikovan iz takmičenja. Međutim, Bojan nije jedini koji je ovako nešto izjavio javno!

Pročitajte još:

 

Bivša učesnica "Parova" Atina Ferari je 2015. godine imala sramnu izjavu o pokojnoj Tijani Jurić koja je zverski ubijena sa samo 15 godina.

"Ja znam celu priču i istinu. I kad već moram da pričam, mala je bila dronfulja. Šta je tražila, to je i dobila, realno. Srbija je pukla čim joj je sve ovo namešteno tako zanimljivo i interesantno. Ja znam neke druge verzije priče, i to od njenih bliskih drugarica, tako da sam sigurna da je mala bila ono što sam rekla. Nikad ne govorim neproverene stvari", bez ikakvog srama napisala je starleta na svom Fejsbuku dok je cela Srbija oplakivala nevinu devojčicu.

Ubrzo nakon toga, Atina je izjavila da piše knjigu i objavila odlomak iz liste, čime je uspela da potpuno šokira javnost!

"Poprilično me iritira sva ta situacija i svi ti ljudi koji me svojim postupcima čine HLADNOM i nezainteresovanom ... Ne dopada mi se posuda u kojoj se meša sva ta smesa kojom nazivaju MOJ ŽIVOT. Da li tako zaista treb da bude? Da li sam ja to uopšte zaslužila? ATINA IMAŠ SVE, A U STVARI NEMAŠ NIŠTA! I svesna si toga, al' opet! Gubiš. JA GUBIM! I to svesno. Možda mi se može, možda je BOG rekao da treba da izgubim nešto da bi shvatila šta zapravo imam! A i nosim greh. Ja sam GREŠNA! Toliki brakovi srećni a i ne, tolike veze uspešne postale su sve prazne. Moje dupe je krivo za tuđu ne sreću!", ovde ćemo stati na čas, da kažemo da prenosimo kako je napisano. Idemo dalje...

"Zato sada i ja ispaštam na rate isplaćujem DUG BOGU zbog svojih grehova ... Ja sam sve znala, sve sam svesno radila. MNOGO SI ATINA SEBI DOPUSTILA. Zato nikad nećeš biti srećna. Zato ću se UVEK osećati prazno i neispunjeno! Sve dok ne dođe pravi. A gde je taj pravi? Možda tražim na pogrešnim mestima ... Kafane i klubovi svakako nisu za to. Pokušaću u biblioteci. Možda me baš tamo čeka ONAJ KOJI ĆE MI ODUZETI I POSLEDNJI GRAM MOG DAHA, za kojim ću poludeti i pred njim zanemeti. Ja bi to volela. Volela bih da mi opet neko pomuti UM! Neko ko me ZASLUŽUJE, neko ko me je vredan! NE VOLIM LJUDE KOJI KORISTE REČI POPUT: NE MOGU, NE SMEM, NE UMEM, NE ZNAM, DOGOVORIĆEMO SE, ČUĆEMO SE, AJ JAVIĆU TI, AJDE VIDEĆU DA SE ORGANIZUJEM! I tome slično. VOLIM SPOSOBNE I JAKE MUŠKARCE DOSTOJNE MENI! Volim da oni meni pokažu svoju MUŠKOST al' u životu i načinu ophođenja prema meni! Volim da DOMINIRAJU nad' amnom. UVEK! A ne samo tokom sexa dok me samouvereno gleda direktno u oči. E mili moj... To nije ljubav i život ... To nije ljubav"

 

Atina Ferari u

Printskrin TV Hepi

Atina Ferari u , Foto: Printskrin TV Hepi

 

Komentari (3)

ceca

08.10.2018 11:02

Kao i mnoge starlete kojima se poklanja tolika paznja a u sustini prazan hod...

alo mile

08.10.2018 14:41

premudro.....stao poso?...razvukla se ko konobarski novčanik,pa sad samo oral

пих

09.10.2018 06:19

Будали је море да колена.