Rada Manojlović
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović podržala je sinoć Lunu koja je nastupila na "Zadrugoviziji3", a tim potezom izazvala je buru među fanovima. Pevačica se oglasila na svom profilu na Instagramu i objasnila zbog čega je podržala bolgerku, ali i Kiju Kockar.

- To što ste vi krvoločni i što ste navikli da u čoporu napadate ranjenu jedinku, to nije moj problem. Uvek ću stati na stranu povređenih žena, a u ovom slučaju su to Luna i Kija - napisla je pevačica.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- I ne znam otkud vam ta želja za stalnim podelama? I ako si uputio lepu reč nekome, znači da si protiv onog drugog? Ljudi, ja nisam ni za koga, i ni protiv koga, opustite se, ja ne znam za te vaše podele, vama prepuštam da se krvite ako vam je toliko lepo u tom osećaju.

Čovek ne sme ništa da kaže, imajte vi svoje mišljenje, niko vam ne brani, a mene ostavite na miru da mislim i osećam kako želim. Moj savet vam je, ako možete nekome da pomognete, uputite mu lepu reč, ništa ne košta. Ako ne možete, onda ne odmažite. Postoji neko ko će o svemu da sudi, to nije vaš posao. Veliki pozdrav - napisala je Rada na društvenoj mreži.

 

Komentari (6)

vv

08.05.2018 12:51

ma vazi..nisi tako pricala i imala razumevanja kad je luna tebe dokacila i blatila bez ikakvog povoda..tada si bila iznenadjena

dexxx

08.05.2018 12:53

pa prva si je prozivala na pocetku.... daj bre idi pevaj i nista ne pricaj....

Dada

08.05.2018 13:29

Luna je iskrena I voli Slobu za razlikubod Kije koja je toliko zlobnica I samo gleda Kako ce napraviti svadju izmedju Slobe I Lune

dragana

08.05.2018 14:21

E pa nece moci.Cas ovako cas onako.Cinjenica je da je Rada bila iskrena samo prvi put kada je davala izjavu protiv postupka Lune.U medjuvremenu pritisak je rastao i postaje licemer.Ovde se neko pravi lud.U pitanju je samo jedna jedina povredjena zena a to je Kristina.U cemu je Luna povredjena? U naskakanju na ozenjenog? A sta ako se i tebi Rado ovo sutra desi>Hoces li podrzati ljubavnicu?

He

08.05.2018 15:19

@dragana - A koji ste Vi faktor da kazete bilo kome sta moze a sta ne moze? Valjda ona zna sta misli. Ne moze da misli vasim mozgovima. Poludeli ste za ovo troje foliranata,ne razmisljate vise cisto. Zdrav razum vas vecinu napustio.

KREZAVE BABE

08.05.2018 15:56

@dragana - u transu luduju.