Luna Đogani
Youtube printscreen
Luna Đogani

Youtube printscreen

Luna Đogani, Foto: Youtube printscreen

Sinoć su zadrugari imali priliku da vide najzanimljivije video priloge tokom njihovog učestvovanja u  "Zadruzi". Prvi snimak koji je pušten jeste onaj o kome priča celi region.

Naime, na ovom snimku se vidi kako Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar u dvorištu.

Đoganijeva je ostala u čudu kada je videla ovaj snimak, a po završetku istog Sloba je negirao da je to uradio.

- Ja tvrdim da ovo nisam izgovorio! Ovo ako sam izgovorio, ne pomerio se sa ovog mesta! Evo! - govorio je Sloba.

- Nije rekao "bebo", samo me je poljubio. Ovo ostalo je tačno, samo nije tačno to "bebo", nije nikada rekao "bebo", ali ovo drugo "volim te" to jeste! Nije niko montirao ništa, samo taj deo "bebo" nije rečeno. Pričali smo o bliskosti, rekao mi je to "volim te", majke mi! Kleo mi se tu u majku, pre toga smo se svađali - pričala je Kija.

Zatim je pušten i drugi deo ovog snimka, a nakon pitanja voditeljke Dušice Jakovljević: "Šta se desilo posle ovog priđi bliže?", Kija je rekla da su se ona i Sloba ljubili.

- Ja se kunem da se nismo ljubili! - dobacio je Sloba.

Kristina Kockar nije mogla da veruje šta priča njen muž, a u jednom trenutku zaplakala, dok je Lepi Mića izjavio kako slika govori više od hiljadu reči.

- Nemam komentar! Muka mi je od svega ovoga, iskreno! Što se mene tiče mogu da se pomire odmah! Sada ne znam zašto zbog mene ovde ćuti i laže. Nema zbog čega! Šta da kažem ja? Ako on može da spava noću i da laže, to je njegov problem. Ja im želim sve najbolje - bio je komentar Lune Đogani.

 

Tagovi

Komentari (5)

Ziva

08.06.2018 08:04

Sok je sto objavljujete ove budalastine...TV gde je emitovan ovaj snimak treba odmah oduzeti nacionalnu frekvenciju i drasticno kazniti...

Mika

08.06.2018 09:03

Sultan Sloba opet laze da zadrzi Kiju i svalerku Lunu. I da ih odvede u stan gde ih ceka Anabela.

Sale

08.06.2018 12:44

Da li vise verujete svojim ocima i usima ili recima lazljivog Slobodana?

Sale

08.06.2018 12:48

Placi, placi, nece nista da ti skodi. Zasluzila si.

lola

08.06.2018 16:07

Ljubi svoju zenu a ljubavnica dobila nervni slom? Zamislite samo sta bi bilo da je ona na Kijinom mestu, sta bi ona i Raza radile, a pogledajte Kiju zena zmaj, izdigla se kao feniks.