Letnji kamp
printscreen
Letnji kamp

printscreen

Letnji kamp, Foto: printscreen

KOMŠIJE I MAJKA IMALI PROBLEM ZBOG NJIH Sloba otkrio detalje veze sa Kijom koje niko nije znao

Voditelji novog rijaliti programa "Letnji kamp" Bojana Ristivojević, Nikola Lakić i Zorica Dukić su rešili sinoć da otkriju razlog, zbog kojeg su takmičari celo veče izvlačili kuglice sa različitim bojama.

- Dragi takmičari, želimo vam svima dobrodošlicu u "Letnji kamp", za vas smo spremili pregršt igrica tokom svakog dana, a sada je vreme da otkrijemo zbog čega ste izvlačili kuglice, učesnik koji je izvukao crvenu boju će biti privilegovan i sedeće na čelu stola, a to je Julija Ananijev, drugi takmičari će biti podeljeni na dva tima, žuti i plavi.

- Ti ćeš Julija dobiti šansu da upravljaš sa svim ovim ljudima, sudbina svih je sada u tvojim rukama, Julija možeš da postaneš deo nekog tima, možes da premestiš nekoga iz tima žutih u tim plavih i obrnuto, i time ti zauzmeš nečije mesto - saopštila je produkcija.

Potom se prešlo na biranje kapitena žutog i plavog tima.

Nakon izbora kapitena je saopšteno da će postojati povlašćeni i ne povlašćeni tim, a šta to tačno znači, objasnila je voditeljka Bojana.

- Ekipe će biti podeljene u statuse. Povlašćeni tim će moći da koristi sve pogodnosti kampa, dok će ne povlašćeni morati da radi i imati ograničen pristup bazenu. Povlašćeni i ne povlašćeni timovi će se birati zahvaljujući rezultatima koje ostvare u igrama. Pobednički tim će uvek biti povlašćen. Za početka, odlukom crvene kuglice, povlašćeni tim će biti plavi - rekla je Bojana.

Za kapiten žutog tima je postavljena Julija, zbog toga što je posedovala jedina crvenu kuglicu, a onda je dobila privilegiju da izabere i kapitena plavog tima, pa je za kapitena suparničke ekipe odabrala Anu Nedeljković.

- Bude se prvi i spremaju hranu za sve, pobednički tim može da traži šta god im padne na pamet.

- Peru sudove, čiste i održavaju higijenu u letnjikovcu, čiste toalete, peru veš članovima povlašćenog tima, ukoliko to oni budu zahtevali, nameštaju krevete, rade u baru tokom žurke, imaju pristup bazenu jednom dnevno od 15-17h, ali i u tom trenutku moraju biti na raspolaganju članovima povlašćenog tima.

U slučaju nepoštovanja pravila, uprava kampa će izricati kaznene mere u skladu sa težinom prekršaja.

 

Komentari (5)

Tanja

12.07.2018 16:36

Pocinje nova glupost, slicna Maldivima, a odatle pola njih ide u Parove.Vise nemaju ideje.Sve je poznato i otrcano.

molimo

12.07.2018 18:44

ne dovodite vise onog ramovica smucio se narodu nemozemo ga ni slusat ni gledat.

rada

12.07.2018 19:19

mladost mogu gledatu Ali kad dodju gosti u studio poput ramovica zeludac mi se prevrce.

cvrc

12.07.2018 20:02

jeli sin tiko dobija kaki posa.

gledaoci

12.07.2018 20:12

sklanjajte ramovica sa tv.