Sloba Radanović
Screenshoot
Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

On je prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani.

Tokom njegovog gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" uključila se gledateljka koja je otvorila dušu i ispričala da ju je muž prevario i posavetovala Slobu da treba da se bori za Kiju i njihovu ljubav.

- Kad je počela "Zadruga" ja je uopšte nisam gledala, ali, sticajem okolnosti, kada je ušla Kija i kad se tako dešavalo šta se dešavalo, njene emocije su mene baš... Kako da objasnim... Takve emocije sam i ja imala. I onda sam žurila, posle posla, samo da gledam da li su se oni pomirili ili nisu, i naravno, navijala sam. Ali, zašto... Ja sam prevarena. U braku sam bila 12 godina i ta ljubav nikada nije prestala... Niti će prestati - rekla je ona, a zatim dodala:

- Moje mišljenje, gledajući tebe, gledajući Kiju... Shvatila sam da ste vi jedno za drugo i da ti treba da se boriš za Kiju. Nemam ja ništa protiv Lune, nismo mi dužni da osuđujemo jedni druge. Jednostavno, Kija je prava osoba za tebe i prava žena. Inteligentna, pametna... Ja sam se povukla iz svog braka, kad je on mene prevario i kad sam sve to shvatila ja sam otišla. Moj bivši muž sada ima drugi brak i dete sa tom ženom. Ali ljubav i dalje postoji između nas. Ti i Kija ste jedno za drugo. Bori se za Kiju! Ne dozvoli da se razvedete. Kajaćete se, i jedno i drugo, posle izvesnog vremena - završila je ona.

Tokom čitavog izlaganja gledateljke Sloba je bio zamišljen i gutao knedle, a ako je suditi po njegovim izrazima lica dobro se zamislio nad svime što je čuo.

Komentari (1)

Diva

26.06.2018 18:46

hahahaha.....smesni ste