Željko Mitrović
Alo!/Rajko Ristić
Željko Mitrović

Alo!/Rajko Ristić

Željko Mitrović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Preciznije, spekuliše se da će se u naselje u Šimanovcima useliti još jedna trudnica.

Aleksandra Subotić i njena jača polovina, David Dragojević, ostali su zapaženi učešćem u rijalitiju "Parovi", gde su imali situacije ravne meksičkim sapunicama.

Ipak, iako su mnogi pretpostavljali da će se njihova priča završiti skoro odmah po izlasku iz vile, oni već duže vreme prkose takvim "prognozama". Aleksandra je nedavno optužila svog bivšeg ljubavnika Aleksandra Čabarkapu, koji je nedavno izašao iz zatvora, da ju je pretukao, a nakon tih ružnih stvari izgleda je došla na red i sreća.

Aleksandra Subotić

E stock/Rajko Ristić

Aleksandra Subotić, Foto: E stock/Rajko Ristić

Aleksandra je na svom Instagram nalogu objavila sliku sa Davidom, a zato što oboje drže kolica za bebe, skoro svi su ubeđeni da će uskoro postati roditelji. Zapravo, postoje pojedinci koji komentarišu kako njih dvoje samo reklamiraju prodavnicu, dok drugi misle da im je došlo vreme i da će sigurno dobiti svoje dete.

Aleksandra se još nije oglašavala ovim povodom, a jedino što je napisala uz sliku jeste "Mužu", dodavši pored i jedno srculence.

Nedavno, u medijima se pojavila informacija da će Aleksandra ući u Zadrugu, ali sa njom i Čabarkapa koji je otac njenog deteta, kao i Ljuba Pantović, njena mama sa kojom je u lošim odnosima, a koja je takođe optuživana da je delila ljubavnika (Čabarkapu) sa svojom ćerkom.

Da li će se Kaluđerička sapunica preseliti u Zadrugu, i to sa sve trudnom Aleksandrom, ostaje da vidimo. Ali ne sumjamo da je vlasnik Pinka, i idejni tvorac najgledanijeg rijalitija na Balkanu, a i u ovom delu Evrope, spremiti senzaciju i u drugoj sezoni Zadruge.

 

Komentari (12)

srbija

14.08.2018 17:37

Nakon mnogih olosa u dosadasnjim rijalitima pojavila se svetlost na kraju tunela. Posle kurvi, kriminalaca, narkomana pojavi se pametna i skolovana Kija, Nada Obric.. stari vuk Mica( ali da ne psuje) i sl. Ali tada olos i dno dna pocese da pljuju i vredjaju te ljude, jer ne mogu ti olosi da shvate da u ovoj zemlji postoje i normalni ljudi a ne samo probisveti kao Kristijan, Lunjara, Filip, Krunicka, MarijaAna , Vestica , Sloba... Maknite nam te olose sa scene, hocemo pamet i harizmu

zlatko

14.08.2018 18:16

@srbija - Ti sto se potpisujes kao srbija Srbija nisi a ako hoces pamet idi u biblioteku a ja oću da gledam bas njih lude i pokvarene. Nisam ja ni Srbija ni Amerika nego ludi Zlatko i rijaliti gledam da bih se zezao a ne da bih se opametio srbijo.

ZZZZ

14.08.2018 18:32

@srbija - Nalupeta se za cistu desetku.Ne salji komentare u narednih mesec dana mnogo si pametniji(a)

Istina

14.08.2018 21:53

@srbija - A harizmu ti Kija ima i sta je uporedjujes sa Nadom Obric? Kija je probisvet kao i svi ostali sto posto, tako da ono ko je zna, zna o cemu pricam! Ajde ne blebeci!

icko

14.08.2018 18:00

Jedva cekamo zadrugu dva, a, necete verovati, zavrsili smo drzavne tehnicke fakultete. Za nas je nepodnosljivo da gledamo domace hum serije, turske serije, indijske.... U Zadruzi se dogadja realan zivot u kom nista nije rezirano, a toga, osim u Zadruzi, nigde na TV-u nema.

nikola 91

14.08.2018 18:01

To su ona i david reklamisali deciju opremu, nije trudna, a taj krimos joj je bio decko par meseci,al je prvo krio sa mama ljubom vezu od nje, pa onda smuvao nju kad je imala 16 hodina, pa lik bio skoro cetiri godine u zatvoru i nedavno kad je izasao opet je uhodi, krivo mu što ona ima mlađeg i boljeg decka, ako uđu svi biće svega jer taj krimos je psihopata i nasilnik, morace obezbeđenje bit na oprezu,

svi isti

14.08.2018 18:20

svi su to oni isti....isti...isti...isti.....

opozicija

14.08.2018 18:30

A ja pomislio da je pokrenuo neki kulturno umetnicki program...E moj ministre kulture...Oglasi se povodom rijaliti programa, ako imas m"da...

kimi

14.08.2018 18:32

on s jedne strane zagovara glamur a s druge strane koketira šta ulovi...daj šta daš jer dati 10mj života za tako puno poniženja mogu samo hrabri i ludi..o.k...svi ti likovi s kojima koketira nisu zanimljivi narodu...njihove priče su ispričane...heroji su pod zemljom a glumci i fejk heroji mole rijaliti...šta ne uzme ZMAJA ??? nemože jer s ZMAJEM nemože,jer Zmaja ne zanima lova...Zmaj treba da se muški isprdi da ih zasmrdi da ih spusti tamo na mjesto..za močvaru je ZMAJ najači lik...

Auuu

14.08.2018 21:16

....ala se ova ugojila

Leo

14.08.2018 22:49

Najbolje da postave kamere u zatvoru u Mitrovici jer svi stanovnici cim se skinu evo ih na tv

Povracam

15.08.2018 20:56

U cemu je fora s tim trudnjacama? Fiksacija? Treba da padne seH s nekom trudnjacom, sta? Mozda troka, najbolje grupnjak? Pregnant lunatic wh*re crimi p*rn!