Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Ne mogu da verujem dokle su ljudi spremni da idu, ali sam i prestao da se borim. Ide sve svojim tokom, još 13 dana i izlazimo odavde - rekao je Sloba. Pevač je otkrio šta ga je posebno povredilo.

Drvo je dodalo da Sloba može da bude srećan jer ga vole dve žene, a ne da tuguje.

- Neki muškarci nisu ispali ono što sam ja ispao prema tim ženama. Krivo mi je što sam grublje sklonio Kristinu od sebe, to nisam ja. Ima pravo da radi šta hoće, kao i svako drugi. Ja nit' se time sladim, draže mi je da obe budu srećne sa nekim sedmim, nego sa mnom ovako. Neka one budu srećne sa kim god, a ja mogu da ostanem ceo život sam - kaže Radanović.

- Jednostavno mi je mučenje razgovor sa njima. Ne mogu da dignem glavu iz kreveta i pogledam nekoga. Nemam prijatelje u Zadruzi uopšte. Ni na koga ne mogu, niti želim da se oslonim. Odavde idem ljudima za koje znam da neće ništa iskoristiti protiv mene. Ti ovde nekome ispričaš svoju muku, on te zatpa sa svojih 1.000. Pre ću da se zavlačim po ćoškovima, nego da pričam sa njima - dodao je Sloba i ispričao šta se desilo u sobi dok je bio sam sa Kijom.

- Kristina je iskoristila to što sam bio uz nju u toku sahrane njenog oca i pomenula to u svađi. Deset minuta smo bili sami u sobi i sve vreme nam je neko ulazio. To me nervira - objasnio je Sloba.

Sloba, zadruga

printscreen

Sloba, zadruga, Foto: printscreen

 

Komentari (9)

ma

17.05.2018 19:30

Jos da ti poverujemo.

Ja

17.05.2018 19:42

E Slobo neces ti imati prijatelje ni napolju. A sa tbom takvim ni jedna nece biti srecna.

Mitra

17.05.2018 19:43

Sloba je divanm ladić.Ova Kristina je je manipulator i lažov.Koristi svaku priliku da izmisli neke priče koje nemaju veze sa realnošću,. Niti se ikada desio izmedju njih poljubac u čelo, niti bilo šta drugo. Ona je zlo od žene, a to je bila i u njihovoj odavno propaloj vezi.Lunu,Sloba voli, ali je strašno povredjena,imala je nervni slom,bila je u pripitom stanju i mnogo neprimerenih reči mu je rekla,jer je ljubomorna.Mlada je shvatiće da je pune glavu glupostima u Zadruzi.Sloba je u pravu.

Simka

17.05.2018 19:50

Sloba je vrhunski pevač,izuzetan mladić.Voli Lunu više od svog života.Kristina je daleka prošlost za njega.Luna je mlada.U zadruzi se trude da ih razdvoje.Bacaju rovce.Ona je mlada i ne može da sagleda situaciju.Imala je nervni slom, bila je pod dejstvom alkoholaisašta rekla Slobi.On to ne zaslužuje,ali se otelo kontroli, jer je ljubomorna i povredjena.Ona ga zaista isrkeno voli.Ne može da podneetaj ritisak u Zadruzi, kao i on. Puna poddrška Slobi da istraje,super jej lik.Do pobede LiS.

goca

17.05.2018 21:44

@Simka - Kako me nasmeja ahha, voli Lunu više od svog života, sa njom je samo praznio sebe i papadjenja

Dinki

17.05.2018 19:57

Slobodan je asocijalan i depresivan. Stručnu pomoć da potraži. Biće još gore kad izađe. Dezorijetisan. On ne zna kad šta treba da radi. Uvek sve preuzima na sebe. Zašto? Uopšte ne treba to da radi. Nasrnula je na njega, on je odgurnuo i on krivi sebe. Dečko, ne ona je izazvala situaciju i ona je kriva. Kriva je ona i za to što joj je brak propao Nemoj sebe kriviti. Sebe krivi zato što te je navukla na situacije koje ona sad zloupotrebljava ( sahrana, hotel..)Nis ibio dovoljno pametan, a znaš je

Zona

17.05.2018 21:49

@Dinki - Aj, ne loži se - vata na tužnu priču. Mama stavila veto na obe, pa sad gleda da se izvuče ko da ne kažem šta (iz gaća)!

Ami

17.05.2018 20:02

Za ovu situaciju si sam kriv.

zoki

17.05.2018 21:52

Kad se zavrsava zadruga,malo da citamo novine. A ne ove smorove