Parovi
Printscreen
Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

Samo jedan će odneti vrednu nagradu od 70.000 evra!

Od 16. septembra, 2017 godine, kada je počela šesta sezona, u vili je boravilo ravno 64 takmičara. Mnogi su obeležili ovu sezonu, ali nisu uspeli da se plasiraju u superfinale, drugi su, opet, kratko boravili u najluksuznijoj vili jer nisu uspeli da ubede gledaoce da glasaju za njih.

- Dokazali smo da naš program proizvodi zvezde, a kao produkcija pružamo im šansu da spremno zakorače u svet koji planiraju da osvoje – poručuju iz produkcije Hepi televzije.

Ove sezone si se nizale drame, ljubavni lomovi, raskidi, pomirenja, roditelji su ulazili u rijaliti da budu podrška svojoj deci, a zatim se zajedno sa njima borili za što bolji plasman.

Kralj drame postao je Aleksandar Požgaj, a nezapamćeni šoumen svih vremena Milutin Radosavljević Mili.

- Prateći psihološke profile takmičara, tim naših profesionalaca uspeo je da kanališe priču uživo, praveći neverovatne zaplete i rasplete, u kojima su učestvovali i gledaoci, fanovi, gosti u emisijama - objašanjavaju iz produkcije.

- Uspeli smo da dostignemo nivo scenarija i realne priče o kakvim maštaju mnoge svetske kuće, koje se, baš ovih dana interesuju za naš rijaliti i spremni su da otkupe licencu.

Nezapamćena je bila svadba Nine Prlje i Mladena Vuletića, kao i bekstvo Nenada Marinkovića Gastoza, posle čega je ostao da volontira u rijalitiju, beba Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, afere sa mobilnim telefonom nađenim u garderobi Dalile Dragojević…

Komentari (7)

Sima

08.07.2018 18:38

Ko još veruje produkciji da će pobednik dobiti toliku nagradu. Evo kladim se u pivo da pobednik neće dobiti toliku nagradu.

kimi

08.07.2018 19:54

a zašto bi večeras glasali ??pozivanje publike na glasanje je poniženje publike... ja sam vjerni fan i glasač od septembra i NEĆU GLASATI VEČERAS moj favorit je već pobjednik....svi koji glasaju za svoje favorite od septembra su pobjednici.....večer se bira pobjednik po mjeri"tate" rijalitija.... pobjednik je odavno izabran i cifra se neće dijeliti kao nekad....zašto se nagrada ne dijeli??? zašto mora pobjediti onaj kojega oni proglase..mi smo pobjednici a oni sila...sila ne pobjeđuje!!!

frik

08.07.2018 21:01

a kako to da samo jedan uzima glavnu nagradu???nagrada se uvijek djelila i zašto se ne dijeli i ovoga puta ?? treba li reći zbog čega se ne dijeli??? postoji li dil između pobjednika,produkcije i sponzora???zadruga je imala 5 nagrada a ovi čudnovato samo jednu... dali bi bilo poštenije i ljudskije isto tako podjeliti ??? eee moj narode, eee mojjj narodeee...ovo je šamar i pljuska u lice i meni i svima onima koji su podržavali profile igrača koji su pridonosili i bili centralne figure.

Miki

08.07.2018 21:10

Sve je unapred dogovoreno. Nagrada je obecana Gastozu od samog pocetka u vidu stana!!!I to je to! On dobija Stan !!!zato se nagrada I ne deli!!!Sramota!!!!

gule

09.07.2018 10:01

simo mislis na proviziju.

m...

09.07.2018 11:05

Pa zar nisu posle rekli da su mu vratili honorar,ko tu koga,Dalilia je imala pravo za vremeplov gotovo celi je bio Gastozov kadar,kao da drugi nisu postojali,žurke,Taxi sa koferima isključuje struju muzičarima,Milja kad sa sofe bacaju na krevet,Đus i Spaho u dvorištu,najduhovitiji klip,Požgajevi performansi,mnogo zabavnih klipova od gotovo svih učesnika se moglo sklopit,ovako istakli Gastoza koji je tek kada ga je Naida*ostavila* živnuo.U Paroviziji je bio onaj stari,ali uz veliku pomoć Đusa.

m...

09.07.2018 16:49

@m... - Lupajte minuse ali činjenica jeste,da su mu debelo progledali za mnoge stvari kroz prste,Brendon iako nije namerno,beg,oduzimanjem honorara da bi kasnije njegovoj drugarici sa kojom se vani druži izletelo šta bi više hteo i smo ti vratili,tako i Požgaju koji je bolji šoumen od njega kada to želi isto vratili kazneni honorar,jedino za Mladena nisu rekli,Gaci je trpanjem onih ludara koje su mogle bolje proći bez njega dobio poene,Teodori je sve dobro krenulo,ali se sa njim ukanalila