pink
promo
pink

promo

pink, Foto: promo

Bilo da je u pitanju prenos, neka od specijalnih emisija ili spektakularna "Zadrugovizija", interesovanje za "Zadrugu" nije jenjavalo. Poslednja dva meseca emitovanja rijaltija, ali I svih drugih programskih sadržaja, televiziju "Pink" SE probija na prvo mesto, kao najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije, govore istraživanja za merenje gledanosti agencije Nielsen Audience measurement.

U prilog ovome, govore i rezultati merenja gledanosti “Zadrugovizije”, koja je ovog ponedeljka bila najgledanija emisija u danu, sa više od 1.300000 gledalaca. Udeo u gledanosti od blizu 30 posto, u pojednim delovima šou programa dostizao je procenat od 46 posto TV gledalaca koji su bili uz “Zadrugoviziju”.

Pored vrtoglavog uspeha “Zadruge”, serijski program TV Pink upotpunio je ponudu TV sadržaja i gledaocima pružio humorističnu, ali i glamuroznu igranu formu, pre svega u domaćoj seriji Radoša Bajića “Šifra Despot”, a zatim I najgledanijim turskim serijama “Istanbulska nevesta”, “Ćerke” i “Elif“.

Kako bi uvek bili informisani, o svim globalnim, ali lokalnim dešavanjima, medju svim komercijalnim televizijama u Srbiji, gledaoci su najviše poverenja poklonili upravo Pinkovom informativnom programu. “Nacionalni dnevnik” i “Novo jutro” zvanično su najgledaniji centralni informativni i jutarnji programi svim komercijalnih emitera. Poređenja radi, “Novo jutro” sa Sarapom I Deom, od samog početka emitovanja, svakog radnog dana, peti mesec zaredom beleži dvostruko veći broj gledalaca od sličnih formata na drugim komercijalnim televizijama.

Večernji televizijski program privoleo je gledaoce da ži tokom toplog maja budu uz Pink, tačnije uz zabavne emisije “Amidži šou”, “Paparazzo lov” i “Ko je na vrhu”, ali i uz dramatične i emotivne priče serijala “DNK” ,“Trenutak iz sna” i “Kuća od srca”.

Kada se radna nedelja privede kraju, kao šlag na tortu dolaze “Pinkove zvezdice”, uz koje svakog petka milionska publika peva, plače i iskreno se raduje raskošnom muzičkom talentu klinaca i klinceza. Sledi vikend koji, tradicionalno već, gledaoci vole da započnu uz jedinu pravu “Žikinu šarenicu”, iza koje stoji autor i šarmantni voditelj Žika Nikolić. Vikendom su najgledanije i vruće ljubavne teme u autorskoj emisiji Sanje Marinković, kao i retrospektiva događaja koji su obeležili nedelju iza nas, u emisiji “Premijera vikend special”.

Recept je jednostavan, a može da stane u 24 godine posvećenog rada i iskustva čelnika televizije, kao i svih onih koji svojom kreativnošću i predanošču doprinose ustoličenoj liderskoj poziciji TV Pink, kako u Srbiji, tako i u regionu. Hvala vam na više decenijskoj podršci i lojalnosti.