Luna
printscreen
Luna

printscreen

Luna, Foto: printscreen

Sinoć je pevačica Dragica Radosavljević Cakana gostovala u rijalitiju kao Viktorijina podrška. U studiju su takođe bili prisutni Slobini brat i sestra, te je pevačica prokomentarisala celu situaciju oko Kije, Slobe i Lune. 

"Sloba verovatno kida svoje roditelje, a sa druge strane kida se i Kijina majka, ali i Anabela, ukoliko nema neku taktiku i opciju da bodri svoju ćerku, ali to je za mene van pametni. Izvinjavam se, ona je moja koleginica na neki način, ali ja bih svoju ćerku za uši izvukla samo tako. Ne bi me zaustavilo 15.000 policajaca. Ozbiljno", iznela je svoje mišljenje Cakana i rekla šta misli o Slobi. 

 "Obe je trebalo da shvate, da jedna ode na svoju stranu kreveta, druga na drugu, i borba kreće, a on uživa u drugom krevetu jer nema ništa lepše kada te vole dve žene. Samo što je on neodlučan i cinculira. Koliko god je on meni simpatičan, to mi se ne dopada", rekla je Cakana, koja je kasnije prokomentarisala i Lunu Đogani. 

"Kako u životu, ja bih rodila?! Čekaj, devojko "ja bih da rodim", e baš bih volela da joj se to desi. Mlada je, tek treba da živi, da završava neke škole. Šta će da čeka dok se Sloba pevač vrati sa tezge. To je ludilo šta devojka priča. Ona je zaslepljena i takmiči se sa Kijom, sujetna je da se Sloba ne vrati Kiji. Mislim da Sloba želi obema da vidi leđa. Da on ovoliko ispašta zbog ovakvih situacija, to je neverovatno", rekla je pevačica.

"Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom", navela je pevačica.

 

Komentari (6)

ljiljana

14.05.2018 13:08

Ma BRAVOOOO Cakana.Sve si im rekla.Dosta gluposti ko podrzava,ko nepodrzava.Sta tu ima da se podrzava.Jedna razmazena i bestidna devojka misli da je najvaznija i gazi preko leseva . To ako neko podrzava,taj je za Lazu Lazarevica. Neka uci od tebe i g-ica pevacica koja se svojim komentarom obrukala u ziriju u zadrugoviziji.

moje mišljenje...

14.05.2018 13:26

Nije ona razmažena nego nevaspitana i neobrazovana. Od malih nogu gledala u svojoj okolini neobrazovane a 'poznate' pa nije spoznala prave mere vrednosti. Nažalost sve je više takvih.

milos

14.05.2018 13:46

Moralne gromade i majke Tereze, ostavite vise ovu devojku na miru, dosta je bilo pljuvanja, bolje gledajte svoje zivote i svoje dvoriste. Luna je najiskrenija i najbolja riba tamo, ta devojka nije svesna da izgleda svetski i da joj nije mesto medju tim polusvetom. Njena jedina greska je sto se zaljubila u pogresnog muskarca ali ljubav je slepa i to se svima nama desilo u zivotu. Treba da ostavi ovog mekusca i da uziva sa nekim top frajerom poput Tome koji ce je postovati i obozavati.

Jana

14.05.2018 13:55

Cakana isproziva, ha, ha. coveku brak unistila, ona prica o moralu, sram je bilo.

Alisa

14.05.2018 17:12

Umirem od smeha..gledam snimke od sinoc..Kaze ovaj Slobin brat da se Sloba ozenio s Kijom u opstini zbog papira, tek ce Cakana, a sta se u crkvi zenio, zbog popa? hahhahahahha

maja

14.05.2018 21:54

nit sam postovalac cakane, a jos manje Djoganijeve, niti sam pratilac Zadruge u smislu da non stop pratim, ali sam poprilicno upucena.Ali me je Cakana sinoc odusevila rezonima.Kao da je slusala moje misli.Realno, elokventno, duhovito, objektivno i surovo istinito izlaganje.Svaka cast.