Ivan Marinković
Screenshoot
Ivan Marinković

Screenshoot

Ivan Marinković, Foto: Screenshoot

Ivan Marinković nije prisustvovao jučerašnjem izvođenju njegove i Miljanine bebe iz bolnice, zbog čega su se mnogi iznenadili, a bivši rijaliti učesnik tvrdi da on nije kriv za to.

Naime, on tvrdi da je za njegovo odsustvo kriva isključivo Miljana.

"Nisam došao zato što me je do sinoć "vozala", dođi – nemoj doći i tako u krug… Pa onda mi kaže dođi u ponedeljak kad dolaze svi prijatelji i tako… Jutros mi šalje, e ipak možeš da dođeš, pa nisam ja na uzicu. U svakom slučaju otići ću danas ili neki drugi dan. Više mi je muka od njenih svakodnevnih promena i izjava za medije, u kojim ne kaže ništa lepo za mene, a ovamo sa mnom sve ok", rekao je Marinković i dodao:

"Više ni ne znam da li sam poželjan ili ne. Nije isto doći u bolnicu i otići u kuću. Da poljubim vrata stvarno mi ne treba, mora da se bude načisto", kaže on.

Ivan Marinković

Screenshoot Youtube

Ivan Marinković, Foto: Screenshoot Youtube

Ivan je zatim tvrdio da bi želeo normalan odnos sa porodicom Kulić, ali da mu to baš ne polazi za rukom.

"Najviše bih voleo jedan normalan i realan odnos, kako ja zamišljam, za obostranu korist i zadovoljstvo. Očigledno da za sada to baš i ne funkcioniše, jer ona čas jedno čas drugo", zaključio je Marinković.

Komentari (5)

Pera Detlic

02.08.2018 11:36

Da teba Detlic nauci nesta, obali ti Mariju pa ce cera da igra kako mama kaze.

Ogi pg

02.08.2018 11:46

,,obostranu korist,,...valjda bi trebalo da ide u korist djeteta...

EMA

02.08.2018 14:01

Ivane,iskoriscen si od strane Miljane i Kulica, i to debelo,ali tvojom krivicom.Svi su bezali od lude Miljane kad ih je spopadala,a ti si naseo i ispao Rasplodni Bik! Pomiri se da imas dete sa njom,ali i da neces imati uticaja na njega,i da ce to dete biti njena odskocna daska za jos vece bogacenje.Porodica je drustveni talog,tako da ces imati problema sa njima.Neka Zeljku bude Bog u pomoci sa ludom babom i majkom!

Mima

02.08.2018 15:02

Ona misli da ima neku karujeru,to sto je sada placena po rialitima i da ce tako uvek biti. Nije glumica niti pevacica,nju proucavaju kao budalu.Nece tako biti jos dugo,jos malo dete zanimljovo i kraj. Kakav takav Ivan je otac njenog deteta,i sa njim ce joj zivot biti normalan.

Mima

02.08.2018 20:25

Ona i njeni misle da mogu da izvode,da ce jos dugo biti interesantni medijima?