Draginja Radanović
Alo!/Vladimir Marković
Draginja Radanović

Alo!/Vladimir Marković

Draginja Radanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

U nameri da saznamo kako se Draginja oseća sada, kada se bliži kraj rijalitija, zaputili smo se u Zrenjanin, gde smo naišli na zatvorena vrata.Međutim, njen komšija nam je otkrio šokantne detalje njenog teškog života.

Nakon što nam je zalupila vrata uz reči: "Hvala, doviđenja", njen sused nam je skrenuo pažnju da su i Slobina majka i njegov otac Dušan pod velikim stresom, otkrivši nam da su njih dvoje i do sada imali težak život.

- Retko ko ima dobru dušu kao Slobin tata, a još su ređi oni koji ga u potpunosti razumeju. Svi će vam reći da je Osim, kako ga mi zovemo, običan primitivac i prost čovek, ali nije tako. Mnogo se on namučio u životu, a sudbina nije mazila ni Draginju - kaže nam komšija, koji nas je poveo da nam pokaže zgradu u kojoj je stanovao Slobin tata sa prvom ženom.

Draginja Radanović

Alo!/Vladimir Marković

Draginja Radanović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Evo, baš ovde je Dušan živeo sa Vericom, sa kojom je dobio sina i ćerku. Kada su Rade i Mira bili mali, majka ih je napustila i otišla negde u Srbiju. Ponovo se udala, a da li je dobila još dece, to ne znam. Znam samo da je nikada posle toga ovde nisam video. A vidite li onu zgradu tamo? Tu je Draginja imala stan, koji je prepisala na Slobu - priča nam komšija i dodaje:

- Teško je bilo Dušanu da se izbori sa dvoje male dece, pogotovo što je njima tada najviše falila majčinska ljubav. Radio je sve i svašta da ih othrani, ali u njihovoj kući je svega uvek bilo premalo. Malo ljubavi, još manje pažnje, a najmanje novca... I trajalo je to tako sve dok Draginja nije pošla za Dušana. Jesu oni bili sirotinja, ali kao da im je bilo lakše zajedno da preguraju sve to.

Dušan Radanović

Alo!/Dejan Briza

Dušan Radanović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Po rečima našeg sagovornika, Draginja je uvek bila slabog zdravlja.

- Bila je bolešljiva, da ne kažem metiljava... Jedna noga joj je kraća od druge, pa je još kao devojka morala da nosi cokulu sa debljim đonom. Da li se ona stidela toga ili nije, ne znam da ti kažem... Znam samo da se nije udavala pre nego što je pošla za Dušana, a Slobu je rodila kada je imala 40 godina - otkriva sused Radanovića i nastavlja:

- Kada je imao četiri godine, prodali su stan i kupili jednospratnu kuću u kojoj sada žive. To je običan kućerak, nije ni cela njihova, u jednoj polovini žive oni, a u ostatku druga porodica. Nije ništa specijalno ta kuća, fasada je samo nova. I to su radili pred Slobinu svadbu, da se ne brukaju pred narodom. U četvrtak su skidali skelu, a u subotu je bila svadba. Tačno je da se njih dvoje nikada zvanično nisu venčali, kako bi Draginja, kao samohrana majka, zadržala pravo na svoj stan.

Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Po njegovom mišljenju, Draginja nikada nije Slobu stavljala na prvo mesto.

- Ne mogu da grešim dušu, Draginja nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Podigla je tu decu i sve je za njih dala. Borila se kao lavica da im obezbedi osnovne stvari i zbog toga joj je sada teško kada napadaju njenog sina. Zatvorila se u kuću i nikome se ne javlja više ni na telefon. Šta će žena, nije joj lako nimalo - kaže komšija Radanovića na kraju.

Komentari (6)

nada

16.05.2018 12:10

Nije joj lako jer je sina pogresno vaspitala pa sada od sramote nemoze ni na ulicu ! Sloba da je svih ovih godina pevao obezbedio bi im bolji krov nad glavom i pristojniji zivot ali ne - njemu je vaznije bilo lencarenje i nove zene a tata se pokazao sa svojom kulturom - JADNO !!!!!!!!!! Ko jos radi u toj kuci ?

jeca

16.05.2018 12:58

@nada - kako ti nije sramota da sudis nekome odkud ti znas kako ona vaspitala njeno dete najlakse da osudi ti nekoga a upravo neznas niciju situaciju zato covek prvo sebe treba da gleda pa ostalo

Anja

16.05.2018 12:44

Njen zivot ne opravdava njene postupke.Ako je neko tesko ziveo ne znaci da treba da bude los covek,a oni su se lose pokazali.Ovo je jos jedan dokaz da se Kija nije udala za Slobu zbog materijalnih stvari.

Mirko ZR

16.05.2018 14:17

@Anja - Ne balavite više i ne pišit gluosti. ne poznajete te lude ,već verujet u ono što pročitate...Oni suzaista iskreni otvoreni običniljudi koji suse izborili zasvoje metoj podsuncempod tški slovima. Soba je mladić kao i otala njihovadeca koja nijednumrlju usvojoj prošlosti nemaju. Divni su ljudi, služe za primer, Sve štosu oni izneli je istina, to svi u Zrnjaninu znauu, zato ihi poštuju.Sem toga, Kristina je manipulator, lažov folrant sve što je rekla za Slobu je daleko od istine.Iskompleksirana

Rada lambada

17.05.2018 07:36

@Anja - Pa, ni Slobodan se nije ozenio zbog materijalnih stvari. Kija je rodjena u vanbracnoj zajednici , majka konobarica je odgajala , dakle , para nije bilo na pretek !

mirka

17.05.2018 14:59

@Anja - Draginja je majka hrabrosti.Prihvatila dvoje male dece koju je rodjena majka napustila,rodila Slobu u 40-toj godini zivota a rizikujuci svoj zivot i hrabro je nastavila dalje.Ona je zena bogata u srcu i dusi,veliki drug i prijatelj.Znate li Vi ''bogati;;da nije bogat onaj koji ima puno para,avione,automobile,bazene.....vec je bogat onaj koji sa malo novca ZNA da bude srecan covek i da siri pozitivnu energiju.Draginja glavu gore!