Luna Đogani i Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Luna Đogani i Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Oni su navodno raskinuli, a i dalje razmenjuju nežosti i ponašaju se kao par.

Ovoga puta Luna je Slobi sasula sve u lice: 

- Ne želim da se zezneš. Da ti posle bude žao. Ti ne znaš šta treba da uradiš. To je problem. Između vas nije sve razrešeno. Šta treba sutra da budemo zajedno napolju, i onda odeš sa njom da razgovaraš, ona ti kaže tri lepe reči i ti padneš na to i otkačiš me? Meni je krivo, ali ovo je surova istina. To je ono što ti ljudi zameraju. Ti nisi iskren. Ja imam košmare kako ti bežiš od mene, i dan danas. To nije bez razloga - rekla je Luna između ostalog, a poslušajte kako je zvučao ceo razgovor.

 

Komentari (4)

Ljubics

13.05.2018 11:09

Čak je i Luna shvatila. Kija treba tu polovnu stvar da prepusti Lunii ali kad izadju neka sa njim bude samo 31.maja.on se šlihta da bi joj manje vratio dugove i dobio bar jedan spot

cica

13.05.2018 11:31

Devojka koja kaze - ja sam se zaljubila - i nasrne na ozenjenog muskarca, zasluzila je da na kraju prodje ko bos po trnju. Umesto da se obrazuje jer je mlada, ona se javno blamira u rijalitiju.

ddd

13.05.2018 11:41

Zasto se favorizuje devojka 23god koja bez blama vodi ljubav sa muzem pred zenom DEVOJKA BEZ SRAMA I DOSTOJANSVA

ma

13.05.2018 13:16

Izadjite napolje i ne brukaj te se vise. Stan imate, to je sredila Anabela. Ne znam da li ste i koliko zaradili preko ovih video klipova?