Maca diskrecija
Alo!/Rajko Ristić
Maca diskrecija

Alo!/Rajko Ristić

Maca diskrecija, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Bora je nedavno gostovao u emsiji "Zadruga - Narod pita", gde je pričao o svom odnosu sa Macom i o tome kakva je situacija među njima sada:

- Meni je to bilo dobro zezanje, nisam hteo nikog da povredim i znam da su gledaci uživali i smejali se. Naravno da nisam želeo da povredim ničija osećanja. Bilo je puno pretećih poruka, ona mi se jednom javila valjda kad je videla sliku kad sam bio sa Kijom i Anom, nešto mi napisala, ja sam iskulirao, Banetu je pisala, on je prosledio. Neka radi šta hoće, ja joj želim sreću - istakao je tada Bora.

Ne zadugo potom, stigao je odgovor na te reči od Mace Diskrecije.

- On je nebitan lik, sa takvima kao što je on nemam kontakt niti želim - rekla je Maca.

Izgleda da ne postoji ni mogućnost da njih dvoje sednu i reše svoje probleme, jer je Maca istrajna u svojoj odluci.

- Ne sedim sa smrdama! Nikad neću pričati sa njim! Svi koji nemaju preglede na pesmama kače se za mene! Pa dokle više? I Nadežda se isto nakačila na mene, iako nisam progovorila sa njom! Znači, ne sedim sa smrdama ni muškim ni ženskim! - istakla je Maca.

Kako je Bora rekao da mu je Maca pisala neke poruke kada je on objavio fotografiju sa Kijom Kockar i Anom Korać, pevačica je i na to imala komentar.

- Kako ja mogu da budem ljubomorna na Kiju kada je građena kao skela? A i na Anu Korać, ona je sva plastična! - zaključila je Maca.

Komentari (8)

djenka

18.07.2018 14:25

Kome može ova sirovina da bude interesantna? Ona je za gadjenje a ne za medijsku eksponaciju!

Daca

18.07.2018 15:21

Maca,polupismena starleta.Ima širok dijapazon reči

зора

18.07.2018 17:56

Нико није савршен, ни Кија, ни Ана, а ти Сенада посебно.Изгледаш као ислужена рага, па ти то нико није набио на нос. До сада.

Dara

18.07.2018 18:05

Cuti i pokri se usima,kad vec nesmes u Bosnu.

Oslo

18.07.2018 23:27

@Dara - Sme Maca u Bosnu ,ali na zalost u Bosni nema starleta!!

Migraciono odeljenje

18.07.2018 20:45

Mene jedono zanima kako ova spodoba boravi u Srbiji? Ona je drzavljanka Bosne, jr li tako? Koliko moze ovde da provede i kada ce je vise deportovati? Trpamo je lovom, vredja ljude, bahati se....mrs u bosnu bre vise....

Goga

18.07.2018 22:19

Maca i Romana imaju slične ružne glave:)

Ma bre

20.07.2018 12:28

Macika olicenje postenja za te dve navedene. Samo ne zna mnogo da se folira,laze,maze... Maco,samo vici na dva usta kako si postena i sve ti je namesteno-nema da te boli glava. Sve porici,kuni se kako one,ne priznaj nikada nista,cak i na delu da te uhvate. Samo prepisi od Kije i Ane kako se to radi.