Rijaliti programi
Printscreen
Vuk i Aleksandra

printscreen

Vuk i Aleksandra, Foto: printscreen

Budući mladenci Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević sa nestrpljenjem iščekuju da se zakunu na večnu ljubav jednom drugom.

Za nedelju je zakazana svadba, ali mladenci osim pozitivne treme imaju i teret kako će sve proći.

Danima traje sukob između njih i velike većine ukućana, čak su im neki od takmičara zapretili da će im najlepši dan u životu pretvoriti u noćnu moru.

- Spremna je venčanica, a i mi smo spremni. Rekli su mi da će mi oteti i venčanicu i mladoženju, evo tresem se zbog toga. Uzbuđena sam zbog venčanja u vili, jedva čekam da krunišemo ljubav - rekla je Aleksandra.

Komentari (3)

ponos

09.06.2018 15:17

Šta je očekivala?Preti svima svojom moćnom familijom od kada se spetljala sa Vukom,imala je prelepog,vrednog momka,sama je pričala da je čak i preterano uredan,ovog pedikra i pere mu noge ,tera ga da se kupa i pere zube,baš ponos.Kaže imali ste privilegiju da upoznate mog dedu bivšeg ministra,pazite kako se ponašate,moj otac*pozdravlja* Gastoza.Čime se ponosi?Bez veze je uvukla porodicu u rijaliti,možda ljudi nisu takvi a ona u njihovo ime mafija.

Zaslužili su

10.06.2018 00:42

Evo upravo su dali intervju u tajnoj sobi troje ukućana je htelo uči misleći da nema nikoga,Vuk se okrenuo i viče gde češ j.... ti mrtvo dete u grobu,nisu čuli,a ni Đus koji je malo posle njih ušao.FUJ OBOJE I TREBA IM POKVARITI SVADBU,kakav čovek moraš biti da to izgovoriš,srećom Đus nije čuo jer se počeo svađati sa njima iz drugog razloga,ima dete i ne dao Bog da je čuo.

Sasa

10.06.2018 12:21

Nasla vreca zakrpu.On lud, a i ona se tako ponasa od kada je sa njim.