Kristina Kija Kockar
Alo!/Dejan Briza
Kristina Kija Kockar

Alo!/Dejan Briza

Kristina Kija Kockar, Foto: Alo!/Dejan Briza

Iako se "Zadruga" davnih dana završila, pompa oko bivših učesnika ne jenjava!

Kija Kockar odlučila je da sa svojim fanovima podeli otvoreno pismo i stavi tačku na sve laži koje su kružile o njoj i Slobodanu, kao i njihovom braku.

Kija Kockar i Slobodan Radanović

E-Stock Kobra

Kija Kockar i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock Kobra

"Prosto mi je neverovatno da moj sada već bivši muž, svi znate ko je u pitanju, u javnosti predstavlja priču kako "ne želi da ima dodirnih tačaka sa mnom", kako je "zamalo" zaplakao na razvodu", ironično je napisala Kija i dodala da bivši muž pogrešno misli za sebe da je najgore prošao u čitavoj drami.

U nastavku otvorenog pisma Kija je dodatno oplela po Slobi:

"Slobodan je jedan u moru onih muškaraca koji ne biraju sredstva da se izvuku iz laži. Tako je lakše njemu, pljuje po svojoj ženi ili pusti druge oko sebe", nastavila je priču o bivšem mužu i osvrnula se na vezu njega i kako ona kaže masnoglave Lune :

Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

"Sad je sve za tebe i ovu masnoglavu "puj pike" ne važi! Kao ne želite da imate više ništa sa ovom pričom? Sa ovim cirkusom! Vas dvoje ste glavni majmuni cirkusa", oštro je prokomentarisala Kija i izjavila da se nije izborila za sebe i svoju karijeru, da bi ostala samo još jedna u nizu ostavljenih i ucveljenih žena.

U otvorenom pismu može se primetiti i osvrt na fizičku bol koju je pretrpela u braku.

"Činjenica da si me prevario i povredio toliko da me je fizički bolelo, ali si ti jadan u svemu tome, a ne ja!", završila je svoje pismo prva pobednica "Zadruge".

CELO OTVORENO PISMO MOŽETE PROČITATI NA LINKU ISPOD:

 

Komentari (18)

ugo

30.08.2018 13:08

Bravo Kija, ako si mu rekla!!

ivana

30.08.2018 13:10

Kristina, ja sam iz Zrenjanina i mogu da ti kazem da njega ne zelimo ni da vidimo u gradu.Dakle, ako prodje pored mene,okrenucu glavu na drugu stranu.Ne zelim ni njegove da vidim, uzasni su.Sve, sve ali da se tako ponasa odrastao muskarac...A ovi drugi samo pokusavaju da ih operu.Veruj, ogromna vecina to vidi i to zna.Samo napred i brisi tragove iza sebe!

masa

30.08.2018 13:17

muka mi je vise od ove Kristine, strasno je koliko je zena jadna!

ddd

30.08.2018 14:28

@masa - Zar slobodan nije sramota musko roda? Ovakvo ponasanje ,,svalera,, odobravate? Jadan da jadniji ne moze biti

VIZA

30.08.2018 13:51

Kakva god da je ova Kristina, za Slobodana Radanija i Lunu Djogaj je intelektualna gromada.

Mina

30.08.2018 13:52

Ovde je bitno zbog cega je ona poznata zbog te price koju ako pusti pada u zaborav i sad ce tako da izjavljuje kako bi se na silu odrzala u javnosti jer se i o suprugu koje je optuzen da je ubio zenu a bio u rijalitiju manje pricalo.

Aha

30.08.2018 13:56

Nemoc cini cuda..Ali sve je ok dok mlatite pare.Mozda se zajedno sad smejete komentarima.

zvono

30.08.2018 14:32

evo gogo igracica skontala da je rok trajanja istice....sponzoruso,kraj tvojoj laznoj prici...

??????

30.08.2018 14:50

Ova je jadna , da jadnija ne moze biti. Stalno , kao krpelj , kaci se na Slobu i Lunu. To radi namerno , jer bez Slobe i Lune , bila bi i ostala neprepoznatljiva. Ovo sto ona ovo dvoje kanali i posle svog razvoda , sve radi ne bi li je neko zbog njenog laznog patetisanja opet pozvao u neki rijaliti. Vidimo koliko je zalila muuuuza , pa je udata odmah nasla decka u CG, pa Filipa , Vuka , Karica , kosarkasa...Ali , nijedan sa njom se dugo ne zadrza. Neka se zapita zasto je ostavljaju .

normalna devojka

30.08.2018 15:10

Kija carice svaka ti na mestu! Srecno ti na svim poljima

lancica

30.08.2018 15:50

Kristina, patetiku si mogla da smjestis i u privatnu poruku ex-muzu, a ne da opet skreces paznju javnost na to kako si prevarena. Dosta ste smarali javnost sa svojim sra*ima. Zadrzite nesto i za sebe.

milena

30.08.2018 16:01

Aman ljudi sta vise pljujete ženu kome je ona šta učinila, nju su uvukli ovo dvoje preljubnika u pakao i sad se na njoj lome koplja. Ovi iz čuvenih ljubavzaljubav, vortex i koje kakvih grupa pokazuju sve osim ljubavi. Toliko zlobe i mržnje u njihovim komentarima da ne poverujes, da nema Kije ne bi imali o čemu pisati. Ne znam samo znaju li da u vorteksu važi pravilo...nek mi bude sto ti mislim, nek ti bude što mi misliš...pa eto razmislite gde ste. Voorteex

On

30.08.2018 16:14

Kija je 3 u 1. JAD, BEDA i ČEMER !

Sanja

30.08.2018 16:26

Pogledaj se u ogledalo!!!!!

Misery

30.08.2018 16:34

Sta niko ne spominje su tvoja nasilnicka ponasanja, fizicki obracuni. On je tebe javno ostavio, jer si to radila i u braku. Pa se samo hvatas za "prevaru" sada, a gde su ostali bracni zaveti koje dajemo - gde je postovanje? On je sam prokomentarisao da si to i u braku radila, ali naravno u Srbiji fizicki obracuni su "normalna" stvar. U razvijenim zapadnim zemljama bi bila prijavljena i posmatrana kao ludaca. A sad spustacuci se na njihov nivo, pokazujes da nista nisi bolja od ta dva nesrecnika.

Oxi

30.08.2018 16:46

Ovo pismo ko da je pisao neki dokoni hejter, a ne osoba koja ozbiljno promislja o zivotu, ta zena se spusta na nivo svojih frustriranih fanova i i dalje zivi Zadrugu. Terala je Slobu i vredjala ga dva meseca, i kad ga je najzad oterala, sad je besna sto je otisao i nece vise da se javi. Ove ljude treba poslati na pusto ostrvo da malo dodju zdravoj pameti.

Sveta

30.08.2018 17:03

Isfrustrirana žena....strašno...

daki

31.08.2018 06:57

Najzad da mu Kija otvoreno kaze sve. Zasluzio je i vise Sloba svaler i lsziv notorni.