Sloba Radanović
Dejan Briza/Alo!
Sloba Radanović

Dejan Briza/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Sloba se sve vreme pravdao svojoj, sada već bivšoj, supruzi Kiji Kockar da je nije nijednom prevario pre dolaska na imanje u Šimanovcima, ali nije ostao imun na čari Lune Đogani.

Ipak, poslednja afera koja se pripisuje Radanoviću je ozbiljnija nego sve ostale, budući da se iz nje navodno čak i rodilo dete.

- Javila mi se žena iz Novog Sada sa informacijom da je njena ćerka u aprilu rodila Slobino dete - otkrio je za Star Milan Milošević, nekadašnji Radanovićev cimer iz "Zadruge".

- Kako je tada tvrdila, Sloba se sa njenom ćerkom tajno viđao dva meseca, početkom prošlog leta i da je ona ostala u drugom stanju o čemu ga po saznanju nije obavestila. U aprilu ove godine mu je navodno rodila sina i dala mu je ime po Slobinom ocu Dušanu. Ja sam zamolio gospođu da mi za tako ozbiljne tvrdnje pošalje dokaze, međutim, ona je jednostavno rekla da ne sme da uradi to zbog ćerke koja ne želi da ispadne da preko deteta želi popularnost i publicitet. Ko zna, možda je stvarno istina, a možda i glupost - ogradio se od cele priče ipak Milošević.

- Možda imam jednog vanbračnog sina u Pečuju - kratko je, uz osmeh, prokomentarisao ove navode Slobodan.

 

Komentari (6)

Joca

15.08.2018 20:25

Slobodan IMA momka, a momci ne radjaju! Ovaj Milan je na zalost dobro udaren mokrom carapom!

OPeca

15.08.2018 21:27

@Joca - U Milane pa ti stvrno imaš problem sa sobom... pravi i tinekog jsina, vidiš da Slobin ima već čtirimeseca. Ako je jtačno neka je živ i zdrav... Deca su osnov svega..... Ostalo nijej bitno... Sve ste mu smestili, Kris objavila da je gej, pa šaro nijie ona dala izjau tu... jpa da je ovo, pa da je ono, da i oprala svoje rpeare iskrenula pažnju nas. Pa sad idet..... još se zove i dušan, pa samo ti to možeš da smisliš.... dobićeš sigurno mesto voitelja u Zadruzi 2, jer lažeš za medalju.....

mi

15.08.2018 20:26

ha ha, bar je duhovit iako je varalica, gde se seti Djordja Cvarkova

Duška

15.08.2018 21:06

Pa u čemu je problem i da ima sina, još se zove Dušan.Super.Dece nikada nije dosta.Jedini je problem to mu devojka nije rekla da je u drugom stanju.Treće, neka se javi uradiće DNK test, pa neka je maleni živ i zdrav.Priznaće ga ako je to tačno,takav je čovek DOBAR I ISKREN. To ne znači da će se oženiti sa njom ili biti u vezi, ali će mu pružiti sve i obilziti ga.Pa nije on Miroslav iLić da pljuje po svom nasledniku..Ko ga ludo voli voleće ga i sa tom bebicom, zašto da ne...

rivas

15.08.2018 21:38

milane sviraj sviraj ali malo odmori.

obečane skupe patike

16.08.2018 00:15

ne treba milan skakat po Budvi, ako objavi neku dobru info dobije "patike", skupe patike? Pored plate, naravno. Sada imaju pare, nastupaju mnogo.