Aleksandar Čabarkapa
Vladimir Marković/Alo!
Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Kako izvor blizak Čabarkapi tvrdi, posle nekoliko nedelja razmišljanja doneo je odluku da pristane na ponudu TV „Hepi“, a ne TV „Pink.

- Iako su obe ponude bile više nego primamljive, prelomni trenutak da potpiše za „Parove“ dogodio se malo pošto ga je Aleksandra prijavila policiji jer ju je navodno pretukao. Za njega je bilo mučno to što je ponovo imao peripetije sa policijom i doneo je odluku da se bori tako što će sačuvati mir i izneti sve što zna u rijalitiju u kojem neće morati da je gleda - priča izvor i ističe da je jedan od glavnih ciljeva Čabarkape da dokaže da dete koje je Aleksandra pre pet godina rodila nije njegovo.

- Osim što priprema osvetu kako za Aleksandru, tako i za njenu majku Ljubu, Čabarkapa planira da dok bude u rijalitiju dokaže da nije otac malene Magdalene i porodično ih stavi na stub srama. On će malo posle početka rijalitija od produkcije zahtevati da se uradi DNK analiza i javno dokaže da Aleksandra godinama laže o pravom ocu deteta. Čvrsto je rešio da iznese sve detalje višegodišnjeg rata sa bivšom, ali i da otkrije sve o čemu je do sada ćutao. Iako se nikada nije oglasio kada je reč o činjenici da je bio i sa Aleksandrom i sa Ljubom, sada planira da iznese sve o trojci čiji je deo postao pre šest godina i objasni kako je sve počelo - kaže izvor blizak bokseru i tvrdi da će Čabarkapa dokazati da nije nasilnik i zlostavljač žena, kako ga je Subotićeva u javnosti predstavila.

Aleksandra i David

Printscreen

Aleksandra i David, Foto: Printscreen

- Sukobi koje Aleksandar ima sa bivšom traju veoma dugo, a u poslednje vreme se baš potrudila da ga ocrni. Zbog toga je i rešio da se pokaže u drugom svetlu daleko od nje i omogući drugima da vide da nije nasilnik. U razgovoru sa bliskim prijateljima priznao je da ne bi mogao da podnese da mu Aleksandra, Ljuba i David svakodnevno budu nad glavom, jer su oni daleko iskusniji kada je reč o rijaliti programima. Uplašio se da bi zbog njih troje u zatvorenom prostoru potpuno poludeo i da bi ga provocirali dok ne bi pukao i pokazao se kao agresivan, a tako nešto mu nije cilj - zaključuje izvor „Alo!“.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Krntije

23.08.2018 07:52

E propade im šou na Pinku. Bez Čabarkape nema šovova. Ovo dvoje su neinteresantni, mogu da pakuju kofere i da idu kući. Pink bacio pare.

Pravda za Čabarkapu

23.08.2018 07:58

Bravo Čabarkapa. Vreme je da se čuje prava istina. Vodi računa "šta ćeš da kažeš" jer njena podrška je Vesna Rivas, žena "koja zna sve"

Miki

23.08.2018 09:10

Steta! Dzabe je Isla u Bec po garderobu ? Dzabe je povecavala grudi

Inos

23.08.2018 22:04

@Miki - Bravo care i vreme je da uješ u Zadrugu2 i da im skineš maske.Dosta je bilo. Sve izigravaju svetice....