Kija Kockar
Screenshoot Instagram
Kija Kockar

Screenshoot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Instagram

Veliki broj ljudi došao da je vidi pobednicu rijalitija "Zadruga", uputi joj komplimente i svoju ljubav iskaže poklonima, a više o nastupu pogledajte OVDE.

Međutim, jedan momak imao je u planu da ode korak i zaprosi Kiju!

Mladić N. P., koji već godinama živi u Ofenbafu, na specifičan način želeo da je da Kristini dokaže naklonost i simpatije.

"On je totalno odlepio za Kijom, "Zadrugu" je bukvalno gledao non-stop... Čim je čuo da dolazi u Ofenbah, zvao nas je da idemo sa njim u klub, kako bi je uživo video, a kad smo ga videli u čemu je krenuo u grad, umrli smo od smeha", kaže prijatelj mladića i nastavlja:

"Ladno je obukao sako, ispod kog je imao majicu sa natpisom "Kija, udaj se za mene". Ma, lik je skroz lud, umrli smo od smeha! Kaže on nama: "Čekaću da se svi islikaju sa njom, pa ću doći na kraju do nje i pokazati joj majicu, baš me zanima kako će da reaguje", ali, je*iga, nije mu se posrećilo. Ona se, bogami, posle nastupa dosta zadržala tu, dok se islikala sa svim ljudima, podelila autograme, ispričala se... Potrajalo je to! I posle s obezbeđenjem otišla, ovaj nije ni stigao da joj priđe. Ona nema ni pojma da je N. P. želeo da napravi foru i da je, kao, zaprosi, a on se baš smorio, sad ga svi zezamo da mu propala prosidba", kroz smeh priča prijatelj dotičnog mladića.

Kristina Kija Kockar

E stock

Kristina Kija Kockar, Foto: E stock

Komentari (6)

Ivana

01.07.2018 17:07

Ne mogu da verujem,kakva pompa se digla oko zene,koja je bila necija zena i stjuardesa.Koliko se bespotrebno,digla u visine I zaludela dokon narod! Na sta je ova zemlja Srbija spala?! Tuga...Vi,sto joj kupujete poklone,apartmane,nudite pare za nazovi gostovanja....pomislite na onu bolesnu decu i roditelje ,koji nemaju od cega da ih lece!

Zana

01.07.2018 18:06

Nigde veze ,sa mozgom.

Laki

01.07.2018 19:25

Fino su je izviždali u tom klubu. Nisu mogli da iseku sve zvižduke. Lepo se čuje i vidi. A ova vest, koju lansira produkcija, da je tačna bio bi bar neki snimak.

igor t. bgd

02.07.2018 01:44

Kija U D A J se za Mene !

zvoncica

03.07.2018 03:06

Ivana bravo!