Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani je u rijalitiju privukla veliku pažnju na sebe time što je započela vezu sa oženjenim čovekom, ali i čestim pominjanjem svog bivšeg dečka Srđana Sarića.

On nije želeo da odgovara na njene izjave, ali je očigledno kap prelila čašu te je za portal "Pink.rs" izneo bitne detalje o njihovoj vezi.

 

A post shared by Srdjan Saric (@srdjansaric) on May 13, 2018 at 2:15am PDT

- Prinuđen sam da vam se obratim zato što se od početka emitovanja rijalitija "Zadruga" konstantno pominje moje ime, sa iznošenjem neistina o meni. Izbegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija. Međutim, kako se nastavlja sa iznošenjem neistina, odlučio sam da na ovaj način demantujem sve što je učesnica rijalitija izjavila, a vezano je za mene iz razloga što izrečene neistine ugrožavaju i narušavaju moj lični mir i profesionalni status. Napominjem da sam uvek bio spreman za saradnju kada su u pitanju humanitarne akcije ili bilo kakva pomoć, bez javnog eksponiranja, zato što su takvi postupci lični. Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima. Veza sa učesnicom rijalitija se desila kada sam, na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom devojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu. Što ukazuje da učesnica i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, da smo planirali budućnost kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze. Napominjem da iznošenje neistina od strane učesnice rijalitija koje se odnose na mene nije korektno prema mojoj, sada bivšoj devojci. Ujedno nije korektno ni prema mojoj sadašnjoj devojci, pa samim tim i meni. Ukoliko se nastavi sa daljim pominjanjem mog imena i iznošenjem neistina, na ovaj način Vas obaveštavam da ću u skladu sa zakonom pokrenuti postupak pred nadležnim državnim organima. Sa sredstvima javnog informisanja i televizijom želim da ostanem u korektnim profesionalnim i ličnim odnosima.

 

Komentari (18)

GRBAVA KIJA DNK-a

06.06.2018 16:56

i njene krezave babe u transu luduju.

Ami

06.06.2018 21:22

@GRBAVA KIJA DNK-a - KIJA-lijepa,zgodna,vrijedna,pametna....-LUNA-metla(i stasom i bujnom joj grivom) a o sposobnostima da ne pocinjemo. A koga ce izabrati za saputnicu ovaj dvolicni SLOBA je???

Ja

06.06.2018 18:37

Svaka cast decku sto se oglasio,treba ovo pismo procitati direktno u Zadruzi.Voditeljka Katarina da pred svima procita izjavu ovog decka koji je uvucen u rijaliti bez ikakvog razloga,valjda ce se svi tada jos malo uveriti kakva je Lunjara covek...

Dankoi

06.06.2018 19:45

@Ja - E, pa ima mnogo interesantniih stvari koje voditeljka Katarina pred svima treba da pročita a to su prevare Kockareve koje su javno oglašene i potvrdjene u medijima. Da prokomentariše sex sa Filipom , kad je razvaljena šolja uWC:u hotela, što je Filip javno potvrdio u lajvu, a o tome se ćuti.opnas je radila hiljadu gore stvari, a razapinjete Sobu i Lunu na krst. zašto. Ko je štiti i zbog čega. Sloba je ne voli i priči kraj. Niko neće promniti njegovu konačnu odlu i izbor. Njihova ljubav je jaka.

RAZO BLAMAZO

06.06.2018 21:38

@Ja - I DA JE TAKO NE MOZES DA OPERES LUNJARU, LUNJARA JE LJUBAVNICA.

razno

07.06.2018 07:45

@Ja - a ti si kijina majka .

Viktor

07.06.2018 19:03

@Ja - AAAAUUUU, dečko ukopao si sebe, Nisi vredan pomena. Anonimac, uvek ćeš biti jedan u nizu... malo marketinga ti je očigledno potrebno.Totalno si aut, tako se mačo muškarac ne ponaša. Šta si umislio? Ovim si pokazao da ti nedostaju maniri, što je privilegija u tvom poslu.....zato nikada nećeš biti uspešan.ne možeš postati ako nisi, niti prestati ako jesi, džentlmen, a ti si očigledno prošao pored toga.

mjk

06.06.2018 19:08

Internet sve pamti. Postoje slike koje su novine objavljivale tako da izgleda da mu je odgovarala reklama,a naravno, sada posle ovog njenog blamiranja zeli da se 'opere'. Licno on je izjavljivao kako je ljubav velika.

Jelisaveta

06.06.2018 19:31

Mladić govori mnogo o sebi. Pravi "džentlmen". Dečko nebitan si totanlo, oladi.Koga briga za tvoje mišljenje, ionako si arhiviran odavno. Treba mu kadar, nikad niko čuo za njega nije. Ostavite devojku na miru. Nikada ništa loše o nikome nije rekla. Samo je iznela da nikada nikoga nije ni volela, sem Slobe, što je tačno.Njihova ljubav je fatalna.

Sonja

06.06.2018 21:15

@Jelisaveta - Kad decko kaze istnu onda nije dzentlmen.To kres kombinacija I Luna zna samo za to.Draginja cestitke na novoj snajci.Nadam see do CE se pokazati u pravom svetlu I da CE tvoje zdravlje to izdrzati.

Dijaspora

06.06.2018 21:36

@Jelisaveta - Anabela, Lunjara ce popiti tuzbu zbog izmisljotina. Nikad je niko nije postovao, niti usao u ozbiljnu vezu sa njom, pa jadnica mora da fantazira o tome.

Noo

06.06.2018 20:46

Izgleda da vecinu ovih komentara pise Lunina rodbina ili mama

zadruga je hit

06.06.2018 23:49

Slusajte me dobro momci, vi sto prvo ljubite pa se posle odricete! Uopste nije muski!

Mika

07.06.2018 10:47

Kristina je najlepsa zena u Zadruzi, ako se ne koristi nikakva sminka.

Seki

07.06.2018 11:04

Luna je zaljubljive prirode. Lako se zaljubi i odmah zeli da osvoji momka. Zato su je mnogi odbijali ili pristajali samo na kres kombinaciju. Sa nasrtljivim devojkama niko ne zeli da se zabavlja jer su one i vrlo neverne.

mirko pr.

07.06.2018 13:43

Koja bruka, koji blam Djogaj Lune ;) ! Idemooo !

He

07.06.2018 19:14

Odakle izviru svi ovi "posteni"? Kakve su ovo price? Jadan on,mukica...i ovaj je izgleda bio napastvovan kao Sloba. Sta uradi masovna hipnoza,i medijska propaganda da mora javno da se odricu svega,da ga fanatici ne bi proganjali. Zlo i naopkao

Juju

07.06.2018 19:16

Kome li treba ovaj "frajer",ovako "hrabar"? Jadna mu ta nova devojka sa njim ovakvim.