Luna Đogani
Youtube printscreen
Luna Đogani

Youtube printscreen

Luna Đogani, Foto: Youtube printscreen

Novinar Milan Milošević ispričao je Drvetu mudrosti zanimljive detalje o zadrugarima, ali mnoge su iznenadile stvari koje je ispričao o Luni i Slobi. 

- Neću da nastupam na sceni sa Lunom i Slobom zajedno. Kija kaže da je odustala od priče da nastupa sa Sarom, jer je zapostavila Anu Korać. Ona će pevati pesmu koju će posvetiti Slobi, zato što je čula da će on nastupati sa Lunom, iako će ona samo igrati. Priča je dogovorena, ipak se desilo da su se Sloba i Luna poljubili, Kija je bila u šoku. Oni strogo drže to u tajnosti, paze se da ne eksplodiraju zajedno. Oni žele da imaju glasače svako za sebe, žele da se odvoje. Igraju igricu i sa ljudima napolju i sa nama. Nas ovde to više i ne zanima. Da su ispravni i da se drže obećanja koje zgaze za sat vremena. Luna je čvrsto obećala da neće piti, a opet se to desilo. Ne znam šta su postigli time što kao nisu zajedno, a sad nastupaju na Zadrugoviziji. Oni su u vezi, samo je pao dogovor među njima. Za Kijin rođendan smo svi navijali da se oni pomire i bili smo sigurni da je sve to na korak samo. Međutim, vidite šta se desilo. Slobina mama utiče na Slobu i na njegove odluke. On treba da poštuje njenu reč, ali je preterivanje da majka bira sa kim će biti, a jasno je stavila do znanja da ona ne želi Kiju za snajku. Njegova majka spolja vodi rijaliti. Ovo je rat, Anabela kao da je poslala ćerku da uda ovde. Ja nju stvarno poštujem, ali ne razumem njenu potrebu za bilo kakvim podržavanjem, iznajmljivanjem stana, potenciranjem da se oni uzmu. Što se tiče Kijine mame, ona je jedina ispala tu osoba koja se ne meša, korektna je. Iako znam da je Draginja ispravna žena, gde me donekle podseća na moju mamu, ona je trebala da kaže: Reši prvo sa svojom ženom, ispašćeš fer i prema njoj i prema svima. Lunini roditelji pritom idu kod njegovih, ništa mi nije jasno. Kleli su se da u toaletu nije bilo ništa, a mi smo videli poljubac. Što se Anđela tiče, bilo je čudno što je dozivao Kiju u toalet, dok je Teodora stajala pored njega. Bio je baš prisniji sa Kijom, ona ga je opominjala - ispričao je Milan.

Novinar je zatim rekao da misli da je Slobodan Radanović nervozan jer je previše ljubomoran. 

- Nije mi delovalo da je bio nervozan, osim onoga što je bilo za Zadrugoviziju. Sloba je bolesno ljubomoran, ne gleda Anđela istim očima otkad je Luna jednom priznala da joj je on simpatičan. Anđelo je rekao zanimljivu stvar, a to je da nije otkrio istinu o ,,Zlatiborskim zorama". Ta afera nije rešena, a Goca je rekla da isto zna šta se desilo, tako da... da li bacaju koske ili ne, ne znam. Uglavnom, Sloba je postao vođa i identično je opisao da se u Zadruzi huška da se nešto dešava između Ane i Anđela, što nije tačno - rekao je Milan.

Milan je takođe Drvetu mudrosti priznao primetilo je i varnice između Lune i Marka Miljkovića.

- Postoje varnice i način na koji ona njega gleda. Moglo bi svašta da se desi, jer i on nju gleda čudno. E sad, da li to rade namerno da bi prkosili Slobi što je i njihovo pravo, a da Luna to koristi jer voli da ga pravi ljubomornim, može biti. Mislim da je Sloba ozbiljno ljubomoran na Marka Miljkovića.

 

Tagovi

Komentari (8)

marija

07.06.2018 08:20

Gde bi Luna sa Markom, nije ozenjen. Njoj je bolna tacka Kija, a nemocna je pred njom. Pojede se ziva. Gde ces traktorom na Rusiju!!!

Sanja

07.06.2018 09:08

Ženetina!!!Kad ce malo o sebi?Imao bi šta da kaže!

đovani

07.06.2018 11:16

nije nego-mislim da je novinar bacio oko na Marka?!

Maja

07.06.2018 12:32

Novinar Milan je ovog puta potpuno u pravu.

Laki

07.06.2018 13:31

Htedoh da pitam ko je novinar, ili ste mozda mislili na konobara

max

07.06.2018 13:36

Najvecim delom, Milan je u pravu, narocito za manipulativnu i folirantsku igru Lune i Slobe Djogaj!

ivan bg

07.06.2018 13:39

Dobro zapazanje! Kija je institucija za mnoge i zato Kija do pobede !!

berisa

07.06.2018 15:52

jel joj ovo prvi brak sto rastura a tek za desetak godina.