Osman Karić, Luna Đogani
Printscreen Instagram
Luna Đogani

Marko Metlaš/Alo!

Luna Đogani, Foto: Marko Metlaš

„Zadruga 2“ počinje za manje od sedam dana, a novi učesnici počeli su sa pripremama. Pre ulaska na imanje morali su da provere svoje zdravlje, pa su ove nedelje imali i obavezan sistematski pregled. Nove učesnike, kao i neke stare, sreli smo ispred jedne klinike u Beogradu, kuda su došli da se pregledaju.

Nadeždu Biljić je seks pred kamerama sa Mikijem Đuričićem „vinuo u zvezde“ .

- U prošloj sezoni napravila sam spektakl seksom, ali i čuvenim begom iz rijalitija, i to je obeležilo moj boravak u „Zadruzi“. Ove godine neće biti seksa sa Mikijem, niti bilo kakve romanse, jer imam simpatiju napolju i ne bih da pokvarim taj odnos - kaže Nadežda, koja jedva čeka da „Zadruga 2“ počne.

Adam Đogani

Marko Metlaš

Adam Đogani, Foto: Marko Metlaš

Zvezda prve „Zadruge“, Luna Đogani, ulazi ponovo da bi se, kako kaže, prikazala u drugom svetlu.

- Ulazim ponovo jer sam imala neopisivu želju da se prikažem u pravom svetlu, jer nisam ona devojka iz prve sezone, ali priznajem da je i novac bio bitan faktor da se vratim na imanje. Sigurna sam da ovo je prava odluka, ne planiram da ukradem nekome muža, nisam ja više za zaljubljivanje u rijalitiju - otkrila nam je Luna, koja je istakla da joj je najbitnije da je bliski ljudi podržavaju, a brat od strica Adam Đogani biće uz nju sve vreme, pošto je on jedan od novih učesnika „Zadruge 2“.

- Gledao sam Lunu kako se muči u prvom delu i sada sam hteo da budem uz nju, a takođe je bio bitan i lep honorar koji mi je ponuđen. Otvoren sam za sve u rijalitiju, tako da mi neće biti strani ni zaljubljivanje, ni seks - iskren je Lunin brat od strica.

Cobe

Marko Metlaš

Cobe, Foto: Marko Metlaš

Osim Lune i Nadežde, koje su obeležile prvu „Zadrugu“, ulazi još jedan učesnik prve sezone, a reč je o Banetu Čolaku.

- Prvi put sam ušao bez novca, a sada kada sam čuo koje su pare u pitanju, Zerina i ja nismo razmišljali i odmah smo pristali. Novac nam je najveći motiv i uopšte se ne brinem što moje dve bivše devojke ulaze u rijaliti, moja ljubav sa Zerinom je jaka - rekao je Bane za „Alo!“.

Dosta starih zadrugara gledaćemo u novoj sezoni, a jedan od njih je i pevač MC Damiro, koji je prošle godine izdržao samo jedan dan u rijalitiju i onda je pobegao.

Lunu podržao Gastoz

Za nekoliko dana, Luna Đogani će se naći na imanju „Zadruge 2“, a pred ulazak se obratila fanovima putem lajva na Instagramu. Ona se uključila uživo, a društvo joj je pravio Gastoz, koji ju je podržao. Takođe, oni su otkrili da nisu u vezi i da su samo dobri prijatelji, a Gastoz je ovu priliku iskoristio da kaže da podržava Lunu

- Prošle sezone nisam bio spreman psihički, a sada se vraćam jači nego ikad, biću sigurno više od 24 sata tamo - iskren je pevač. 

Novi učesnik ove sezone je pevač koga smo upoznali u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ - Slobodan Cobe Batjarević.

- Nije me bilo dugo, radio sam mnogo romskih svadbi, a sada sam spreman za ovo ludilo. Ja ću se prikazati u pravom svetlu, a jedino u šta sam siguran jeste da neću da brukam ženu - otkrio je Cobe za „Alo!“.

Nadežda Biljić

Marko Metlaš

Nadežda Biljić, Foto: Marko Metlaš

Još jedna nova učesnica je foto-model Marija Marinković, koja će se u rijalitiju voditi srcem i neće se folirati, a takođe je spremna za ljubav ako je neko dovoljno zaintrigira.

Prva pomoćnica ministra pravde u „Zadruzi 2“

Rijaliti „Zadruga“ počinje 6. septembra, a sve je iznenadila informacija da će se prvi put u ovakvom formatu pojaviti i sudija! Reč je o kontroverznoj Snežani Ilić, koja je svojevremeno bila i pomoćnica ministra pravde, ali i pod istragom. Ona je kod Sanje Marinković u emisiji izjavila: - Ja sam bila sudija i prvi pomoćnik pravde. Sada sam prvi sudija koji ulazi u „Zadrugu“, eto, navikla sam u svemu da budem prva.

Osim povratnika Lune Đogani, Nadežde Biljić i Baneta Čolaka, na velelepnom imanju će se naći još starih učesnika - Lepi Mića i Zorica Marković. Neke nove učesnike smo već upoznali, a cimeri će im biti i fudbaler Lazar Jeremić, koji ima iskustvo iz drugog rijalitija, pevačica Biljana Mičić, spasilac sa bazena Bojan Gaćeša, pevač Savo Perović, bliski prijatelj Milice Pavlović i pevač Nikola Bokun, sudija Snežana Ilić, bodi-bilder Lepomir Bakić, Giba i Mika sa mamom Radom i tatom Radetom, Zerina Hećo, pevačica Suzana Perović, pevačica Zlata Đurković, kao i pevačica Marijana Zonjić. 

Komentari (4)

daki

01.09.2018 09:36

Sve nepoznate licnosti.

mimi

01.09.2018 13:36

@daki - Devojka je nemoralna, kome svalerka ima sto da poruci! Olos!

nada

01.09.2018 10:02

Opet ovaj Bane sto melje kao pisaca masina i toliko degutantan - on i njegova ljubav - hahahaha a Djoganijina izjava je toliko providna jer svima je jasno ko je tako da sumnjam da ce iko i baciti pogled na nju !!!!!!!!!!! Vecina ucesnika su deca razvedenih roditelja i bez kucnog vaspitanja tako da - sta da kazem - sve je vec receno!!!!!!!!!!!

Pero

01.09.2018 10:17

Sta moze svalerka da poruci udatim zenama i zenama u vezi? Svalerka Luna otimala muskarce od svojih sestara. Niko ne treba Lunjari funjari da veruje.