Luna i Sloba
Screenshoot Youtube
Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon nastupa Teodore Džehverović i Anđela Rankovića svi su shvatili šta je prava mladalačka ljubav, a upravo to je "probudilo" i Lunu.

Đoganijeva je nakon povratka u Belu kuću porazgovarala sa Radanovićem o minulim situacijama.

- Kako je tebi lako da promeniš mišljenje - pitao je Sloba.

- Ja nisam promenila mišljenje, već sam videla tu ludačku ljubav, obostranu, mladalačku. Ja takvu ljubav tražim ceo život - rekla je Luna.

Pevač je pobesneo i nije mogao da veruje šta mu Đoganijeva govori, te je odlučio da joj postavi konkretno pitanje koje će mu razjasniti sve nedoumice.

- Je l' mi nismo imali to - pitao je Sloba.

- Nismo - odgovorila je kao iz topa blogerka.

- Dobro. Nismo! Sad ti pi*aš po svemu što smo imali. Zašto menjaš mišljenje svakoga dana. To me nervira jako - bio je besan Radanović.

Pogledajte šta se dešavalo.

 

Komentari (4)

Ms

12.06.2018 12:11

Igra igru toplo hladno, kako bi sebi dala znacaj, dosdi i bogu i narodu. I tako ce do kraja , hiljadu puta ce da promeni misljenje, da histerise, da ga juri , da raskida.

Jaca

12.06.2018 13:12

Tudje vece i sladje. Ja vidim Teodoru kako naskace na Andjela i glumi ljubav. Nikada se nisu poljubili ljubavnim poljupcem. Stalno ga grli i podmece mu vrat za poljubac. Gledam po 20 casova dnevno i citam po portalima.

Mirjana

12.06.2018 15:43

@Jaca - Ti si ozbiljno zastranila ako gledas bilo sta 20 sati dnevno a posebno Zadrugu! Posavetuj se sa nekim, mozda jos nije kasno ili bolje udji tamo da bar zaradis nesto od tog lencarenja

Ivan

12.06.2018 16:28

Bezi Luno od Slobodana njega je vec mnogo pokvarila Kija Zmija, taktizira gde ce vise dobiti, gde ce bolje proci.Eno mu zene zmije,otrivne flasice neka se bori s njom kako zna i ume,sam je birao! On kao pa nije seljak kao njegovi, zato njemu Kija ne da da se vidja sa majkom i ocem i familijom. E jadan je onaj ko ovakvu zenu ima!!! Amin!!!