Zadruga
Alo!/M. Jošida
Zadruga

Alo!/M. Jošida

Zadruga, Foto: Alo!/M. Jošida

Pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, jedan je od najpoznatijih rijaliti igrača u Srbiji. Poslednji rijaliti u kojem je učestvovao bio je "Zadruga", a svi ga pamte po burnim reakcijama, smehu koji je priređivao gledaocima, ali i seksu sa pevačicom Nadeždom Biljić.

Miki je pred kraj diskvalifikovan zbog neprikladnog ponašanja, a potom se izjasnio da više neće ulaziti u takve vrste zabavnog programa.

Međutim, kada je čuo ponudu, Đuričić je pogazio svoju reč i sada svima otkrio da će se pojaviti u "Zadruzi 2".

- Kao takmičar više neću ulaziti u rijaliti ali ću imati svoju ulogu u "Zadruzi 2", koja će biti jako interesantna. Dolaziću i imaću neke svoje zadatke, pravo da vam kažem i ja iščekujem da vidim kako će sve to da izgleda ali će mnogi biti u šoku šta je napravljeno. I koga ne zanima, baciće pogled da vidi šta se dešava - rekao je najpoznatiji pčelar, a šta nas to čeka, videćemo početkom septembra.

Komentari (6)

Stojko

16.08.2018 09:07

jedan jako nebitan lik koji je do sad pogazio sve sto je rekao, a i smara sa televizija godinama.

petarleskovac

16.08.2018 09:54

Umesto da satanizuju ovakve prograne svi mediji ucestvuju da se ini tj rijaliti nakaradni prozapadni proframi emituju na bacionalnim frekcencihana..ucestvujuci tako u nakaradnom vaspitavanju mladih

Amater

16.08.2018 10:31

TREBALO BI DA MITROVIC SA SVOJOM PORODICOM UDJE U ZADRUGU 2 DA VIDIMO KAKO SE PONASAJU LJUDI IZ VISOKOG DRUSTVA A NE OVE KOJI NEMAJU DA JEDU PA RADI HONORARA J==U KO KOGA STIGNE.

Veli

16.08.2018 11:45

Miki vise ne zasluzuje da udje u neki rijaliti. Navlaci decu da mogu kockom da nakockaju pare. Da li su ga kladionice platile?

amigo

16.08.2018 11:48

amigo iz ritopeka je zakon,za mikija ,,ogranicenog,sujetnog,promasenog,,deresivnog,kockara,,

nada

16.08.2018 12:28

Ovaj covek je beskucnik koji je nasao izvor zarade u Rijaliti programima kao i Ivan Martinovic i vec postaje dosadan jer on nema sta da pokaze narodu sem ruznog recnika, seksa i napade ludila ( dok nekoga ozbiljno ne povredi )!