Nina Prlja
printscreen
Nina Prlja

printscreen

Nina Prlja, Foto: printscreen

Pošto je oko njene udaje bilo više problema, nego lepih stvari, kontroverzna starleta se tek sada bori sa posledicama, Nina je već danima vrlo loše, mada se trudi da to ostali ukućani ne primete. Iako se doskoro dobro držala, postala je nestabilna otkada se udala za Mladena. Razlog što je u nekoliko navrata tražila da razgovara sa psihijatrom leži u njenom strahu da ju je prošao osećaj da bi trebalo da ima muža i brak, a nema hrabrosti da to reši sama. Kako se približava kraj rijalitija, ona sve manje želi da joj se život promeni iz korena i da promeni svoje navike - kaže izvor blizak Prlji i dodaje:

- Ona mnogo voli da putuje sa drugaricama i da lumpuje po najskupljim lokacijama i nekoliko meseci, a sada je svesna da je udajom za Vuletića ta vrata zatvorila - priča dobro obavešteni izvor i dodaje da je starleta gotovo svaku noć nekoliko sati provede u suzama.

Nina Prlja i Mladen Vuletić

Screenshoot Youtube

Nina Prlja i Mladen Vuletić, Foto: Screenshoot Youtube

 - Koliko god da voli Mladena, ona previše voli svoj život. Kako ni sama ne zna da li joj se emocije gase zbog straha koji vuče iz prošlosti, ili jednostavno nije za brak, ulaže sve nade da će joj psihijatar bar nekako olakšati. Iako ona i te kako zna da odbrusi Mladenu i da se zauzme za sebe, posle svakog žustrijeg sukoba se ipak povuče. Mladen joj je čak i rekao da ne sme nikad da ga ostavi, na šta je ona rekla da neće i da zna da bi joj život pretvorio u pakao ukoliko bi se to desilo - kaže izvor.

Glavni razlog njenog straha svako je i Mladenova odluka da nakon rijalitija njih dvoje žive u Crnoj Gori.

- Nina je počela loše da se oseća kada je shvatila da Mladen neće dozvoliti da se ona pita za važna pitanja o budućnosti. Kada je rekao da će se preseliti za Crnu Goru, to je nju mnogo iznerviralo, pa je bukvalno pred nervnim slomom. Produkcija će joj uskoro obezbediti stručnu pomoć da bi joj olakšala boravak u rijalitiju - kaže izvor za "Alo!".