Kristijan Golubović
Alo!/Rajko Ristić
Kristijan Golubović

Alo!/Rajko Ristić

Kristijan Golubović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Kija je gora od Stanije, Sloba je mutavi balvan, a Luna je aljkava, poručuje Kristijan Golubović iz zatvora! On je trenutno u požarevačkoj "Zabeli" snimio audio-zapis, koji je objavljen na Jutjubu, a u kome proziva zvezde "Zadruge".

On ima veliku želju da uđe u drugu sezonu ovog šoua, pa je čelnicima Pina hteo da pokaže da je spreman da pravi skandale, kao u "Farmi 6".

Kristijan iz ćelije poručuje da je u početku podržavao Kiju, ali priznaje da je kasnije shvatio da je "namazana".

Kija Kockar

Alo!/ Dejan Briza

Kija Kockar, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Generalno sve tri osobe su pogrešile, ali je ta Kija najviše povređena, pa smo svi stali u zaštitu žrtve. Ipak, moramo biti kao naivni i zanemariti Andriju iz Budve i Filipa koji joj je prao, a ona njemu cedila prljavi veš. Čitav brak u kupatilu hotela - rekao je Kristijan i uporedio Kockarevu sa Stanijom.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

- Kija je perfidno namazana. Svaku grešku oba ljubavnika je iskoristila za svoj oltar na kome se uloga žrtve ogromno naplaćuje. Stanija je napokon dobila ozbiljnu konkurenciju- smatra žestoki momak.

Komentari (7)

komentar

04.08.2018 01:31

@Wesko - Tupavi džeparoš koji je umislio da je neki kriminalac a u stvari traži medijsku pažnju! Pametuje drugima a da sam ima trunku pameti ne bi pola života visio po zatvorima!

Ana

03.08.2018 23:47

Ma njemu nije dobro od kako mu je Stanija objasnila neke stvari. Ne moze covek da se oporavi i da je zaboravi. Pa kevce ko svaki olinjali i ostareli dzukac ne bi li joj privukao paznju. Al nju zabole ono njeno zgodno dupence za to sta misli i prica jedan zakonski prestupnik.

Bobo

05.08.2018 16:44

@Ana - Da bas tako ono dupence treba samo da se mazi i ljubi

???

04.08.2018 07:00

Rekao si istinu. A to sto nekoga istina boli, zabole te.

nikola

04.08.2018 09:11

E sad, jedan ozbiljan lika, koji se bavi "ozbiljnim" poslom i koji je 1/2 svog zivota proveo u bajboku raspricava se o rijaliti zvezdama... Mada je izgleda i on to postao, mnogo je omeksao i ukapirao da lova moze da se mazne bez utoke, sile i nezakonitih radnji!

ceca

04.08.2018 11:41

Pa koga jos interesuje sta on ptica i njegovi komentari. Da znas sto sta, ne bi bio gde si, zato razmisljaj o sebi i svojim postupcima!