Kija i Sloba
Youtube printscreen
Kija i Sloba

Youtube printscreen

Kija i Sloba, Foto: Youtube printscreen

Kristina Kija Kockar je pre dve večeri rekla da smatra da je suprug Sloba Radanović i dalje voli, a sada je otkrila nove detalje njihovog odnosa.

Kija i Sloba su se poljubili bez prisustva kamera kada su na kratko napustili "Zadrugu". 

Promenu Slobinog ponašanja poslednjih nedelja primetili su i gledaoci i ukućani, a svakodnevno se priča o mogućnosti pomirenja između njega i Kristine.

- Nikad se ne zna. Sve je moguće, ali to ne može tako lako da se desi. Mnoge stvari ne bismo rekli jedno drugom pred kamerama. Ja ću biti dostojanstvena i neću reći ništa, hoću da se izdignem iz ove situacije. Rekla sam šta mislim i šta osećam, a on ono što je izgovorio treba sam da kaže. Ko zna šta može da se desi, ali iskreno nešto drastično, ne baš. Izdešavale su se mnoge ružne stvari, mislim... mi smo se i kao par svađali, ali nikad nije bilo žestokih uvreda. Ja njemu ništa nisam uradila da bi me njegova porodica mrzela, jer sve je počelo otkad sam ja ušla unutra. Osećala sam se katastrofa zbog svega, jer to nisam zaslužila. On ima pritisak od strane Lune, Lunine porodice, njegove porodice, prijatelja i znam da trenutno ne zna gde se nalazi. On ne može izaći kao Sloba, on je još uvek moj muž - rekla je Kija u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem na pitanje da li postoji mogućnost da se ona i Sloba pomire.

Kija i Sloba

printscreen

Kija i Sloba, Foto: printscreen

Ognjen je rekao da Sloba ni u jednom trenutku nije jasno rekao da želi razvod, kao i da konstantno potencira da on i Kija treba da obave jedan ozbiljan razgovor bez kamera.

- Ja njega vrlo dobro znam, on neke stvari ovde neće rešiti, mora da skupi ogromnu hrabrost. Mislim na to da treba sam da odluči i kaže iskreno neke stvari, on pokušava da ne povredi ni mene ni nju, jer je dovoljno učinio i ja ga razumem. Učinio mi je zlo delo, pa sad želi da se opere i da smiri strasti kako ne bi bio osuđivan od strane drugih ljudi. On se promenio od trenutka kad sam priznala da ga volim. Ja ga vrlo dobro znam. Mislim da bi on poradio na našem braku, ne bi odustao od toga - završila je Kockareva.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (8)

ivan bg

21.05.2018 14:55

Mnogo lepa Kija ;) ! Svaka joj je na mestu, bravo!

Tijana

21.05.2018 15:43

Prvoona uopšte nijelepa već simpatična. Drugo sva je kriva,gurava u ledjima,kroz noge kao da je stavio neko vruć bojler....Medjutim to je nebitno.Fizički izgled ne čini čoveka, a ona to nije. laže dalje manipuliše.Sloba nju nevoli, već Lunu.izmišlja poljupce koji se nisu desiliDaljej natavlja da igrs prljave igre, amo nadrugačiji način,okrenula je ploču, pošto je do sada ispucala sve adute.Sloba će se razvesti po izlasku iz Zadruge. Ukoliko Luna ne promeni stavove i ne jredje preko nekih stvari

Jela

21.05.2018 16:54

@Tijana - A ti mora da si od Djoganijeve sorte.

TI ces

21.05.2018 18:18

@Tijana - CRCI OD ZLOBE.

torlak

21.05.2018 18:13

lunjarija ja Sam razveden imam troje deca.

Rada lampada

21.05.2018 23:43

@torlak - Nasu mladu lepoticu Lunicu interesuju samo ozenjeni muskarci i zauzeti momci. Ona je osvajacica i otimacica. Zeli da osvoji i otme sebi tudjeg muskarca i da pobedi njegovu zenu ili devojku.

toti

21.05.2018 22:49

Kako je ruzna Kija

???

22.05.2018 05:13

Koliko ova ? laze samo da bi imala kadar, u kome svog " muza " ponizava a od sebe pravi zrtvu. Uzas na sta je sve spremna , zarad pobede !