Kija Kockar
Youtube printscreen
Kija Kockar

Youtube printscreen

Kija Kockar, Foto: Youtube printscreen

Zadrugari su sinoć odgovarali na pitanja novinara, Slobu su pitali da li mu je neprijatno što je prevario zakonitu suprugu i što je Kija posle svega povraćala i gušila se u suzama.

- Nije ok, ja sam loš čovek, go*** od čoveka. Zaista sam loš čovek - rekao je Sloba ironično, a potom upitao šta je on to tako strašno rekao da bi se Kija gušila u suzama.

Pitali su i Kiju da li voli svog muža Slobu Radanovića. Nakon što se nasmejala, Kija je otvorila dušu, što se nimalo nije svidelo Slobi.

- Pa nemam šta da kažem na to da li ja njega volim ili ne. Ja sam samo rekla da mi nije svejedno, da su mi pomešana mnoga osećanja - počela je Kija, a potom i objasnila šta želi od Radanovića.

- Ja ne želim da budem sa njim kao sa mužem, kao sa čovekom u tom smislu, ali da su mi pomešana mnoga osećanja. Ja jesam došla ovde i rekla sam da su meni osećanja prekinuta hirurški rezom. To je bila moja rečenica. To nije tako. Normalno da mi je sve pomešano, normalno da mi je teško i zato mi je teško bilo kada mi je on rekao kako je uopšte nisam tužna, kao da sam ja došla ovde kao neki rijaliti igrač ne znam ja zbog čega, da mi nije stalo, da sve glumim i tako dalje. Ja vrlo dobro znam kako se osećam. Ne mogu da kažem da ga ne volim... - rekla je Kija.

Tada su Sloba i Kija uleteli u žestoku raspravu. 

- Meni se iskreno se*e. Polazi, idemo odavde. Molim te, kreni za mnom. Ne zanimate me više - rekao je Sloba Luni, i njih dvoje su otišli u izolaciju.

Šta se još izdogađalo, pogledajte u snimku koji sledi

 

Komentari (31)

Makica

15.04.2018 10:07

Hahaha sto nije tako plakala,povracala kad je tek usla u Zadruzi,nego se sjetila sad pri kraju rijalitija,KOJA GLUMICA.bas igra pokvareno to se vidi iz aviona.Sto se tice Slobine prevare,pa vjerojatno je postojao neki razlog.Al on svejedno nju stiti nece iznjet pljavi ves o njoj,sigurno je ona njega varala on to zna,jer zato nije snjime vodila ljubav 2 godine....alo 2 godine nisu to 2 dana,2 nedelje il 2 mjeseca.Ako ona pobjedi na lazima onda svi koji nju podrzavaju nisu nista bolji lazovi od nj

Mina

15.04.2018 10:47

@Makica - Na zalost nasu Kija i Miki su od produkcije!Na zalost i produkcije sto misle da moramo gledati Zadrugu! Eee ne moramo i necemo! Sex Mikija nesme se pustiti!

vesna@Mina

15.04.2018 12:16

@Makica - Miki je od produkcije i stalno napada i vredja Kiju. A Luna i Sloba su povlasceni. Zasluzili do sada 500 kazni a dobili samo nekoliko. Po ceo dan spavaju 7 meseci. Nisu dosli da spavaju vec da izvode show sa ostalim kolegama.

Mitch

15.04.2018 15:07

@Makica - Kija ,kao licnost je veliki folirant i lazov! Njene izrecene lazi su toliko ogavne i neskrene.Kristinu prevashodno intersuje novac i samo novac.To radi perfidno i to moze da prodje samo kod naivnih gledalaca.Nasuprot nje Sloba je osoba pun ljudskih vrlina,koji ne zeli da iznosi prljav ves u javnost I na neki nacin stiteci I Kristnu.U potpunosti podrzavam ljubav Slobe i Lune.Zivela iskrena ljubav Lune I Slobe!

ŽENA SA GREŠKOM

16.04.2018 05:10

@Makica - Nije ona plakala zbog Slobe, već je iscenirala se, da bi skrenula pažnju sa istine koju je FILIP izneo da su imali SEX u hotelu. To je njoj problem.Ona je Slobu varala i u vezi prva. Drugo.ona je prevarant i lažov.Sve izvrće usvoju korist. Deset minuta priča i ništa ne kaže.Možete vi nju da branite koliko želite ali ta žena je hodajuće zlo.Nema osnove elementarne kulture. Ona je žena sa greškom.

Tomay

15.04.2018 10:57

A,gospoda Lunči i Slobica koja su napustili razgovor i belu kuću odma kazniti ...

kata

15.04.2018 12:18

@Tomay - Svakako kazniti mesecnim honorarom. Uvredili novinare i sve gledaoce TV Pink.

Mika

15.04.2018 11:04

Sloba i Luna napustaju nas. Ne postuju produkciju, zadrugare, novinare i nas gledaoce. Trazim kaznu novcanu za njih dvoje.

S

15.04.2018 13:22

@Mika - A sta mislite, otkuda Slobi takva sloboda?Mozda mu je dosadilo vise da slusa Kijine govore, kad zna da nista nije tako.Jesu oni imali dogovor, usli kao sa problematicnim brakom, ali ne zaboravite da su se vencali u crkvi! Ovo je igra na koju su pristali, i sada je izgleda Slobi preko glave svega, a Kija se i dalje trudi da ocuva imidz zrtve, to je njena uloga do kraja (a videli smo kako ta 'zrtva' ume i da preti, i da je daleko od slike koju zeli da stvori o sebi); nista nije kako izgleda..

dogovor do finala

15.04.2018 11:49

.Koliko je puta Sloba odbranio Kiju? to sto se oni posle kao posvadjaju (po dogovoru), ne znaci da mogu da zamagle pogled gledaocima..bice u svojim ulogama do kraja..Sta li je spojilo uopste K i S? je li ona po svaku cenu zelela pevaca uz sebe (vidimo da voli te krugove, da je cak bila i bliskija sa nekim poznatijim pevacima); Ili je zelela popularnost, ali bez Slobinog talenta nije mogla da se istakne?! Kako god, nece biti nova JG, previse se 'unela'..

Kali

16.04.2018 04:46

@dogovor do finala - nEMA NIKAKVOG DOGOVORA IZMEDJU NJE I slOBE. UVERIĆETE SE NA KRAJU.SlOBA LUDO VOLI lUNU I OSTAJE SA NJOM ZAUVEK.KRISTINA JE NJEGA VARALA U VEZI PRVA.SADA IZIGRAVA LUDILO PO ZADRUZI I PRODJE LAŽNI MORAL ZARAD GLAVNE NAGRADE DA BI PRIKUPILA GLASAČE. ISTU PRIČU VRTI U KRUG.BITAN JOJ JE KADAR, UVEK NEKOG NAPADA AKO NE SLOBU, ILI DRUGE ZADRUGARE, SMATRA SEBE BITNOM. BELOSVETSKI JE LAŽOV.

TANJA

15.04.2018 12:28

AKO IMA NEKIH OSECANJA KAKO JE MOGLA POSLE MESEC DANA OD KAD JE MUZ JAVNO PREVARIO DA I ONA NADJE JAVNO LJUBAVNIKA.DA GA POZDRAVLJA.DA MOZDA IMA SEKS SA FILIPOM.ONA N E S T O FOLIRA.ILI N E K O G.

TANJA@TANJA

15.04.2018 15:14

@TANJA - A MOZDA UDATA ZENA MOZE IMATI LJUBAVNIKA.A DA ISTOVREMENO IMA I NEKA NERAZJASNJENA POMESANA OSECANJA PREMA MUZU.CINJENUCNO STANJE 1.KIJA KAZE DA JE SA ANDRIJOM 2.KIJA KAZE DA SU JOJ PREMA MUZU POMESANA OSECANJA.MOZDA TO TAKO MOZE.

DIma

16.04.2018 04:41

@TANJA - Kristina je maniulatori patološki lažov.Sve što je iznela za Slobu je daleko od istine.Izigrava povfedjenu ženu.Ona je njega varala u toj njihovoj vezi. Brak kao institucijiju nisu ni imali sem venčani list od 5 meseci koji je ništav pred Zakonom.Dve godine nisu bili intimni.O čemu mi govorimo?.Ušla kao srećan i zaljubljena žena u Andriju, a potom i njega prevarila saFIlipom u Zadruzi.Filip javno izneo pred svima u lajvu da su imali sex u Hotelu..Nisu oni jedini,ima ih još.Sve se zna.Ona je zlo.

Ami

15.04.2018 13:00

E...Kijo da ti je Sloba nasao bolju od tebe pa i da si ljubomorna -razumijem te. Al Luna sto se spljostila od silne upotrebe....i sto bas (bez Djogani klana) ne otpade nista pozitivno i jeste za Slobu.

ivana

15.04.2018 13:29

@Ami - Je li Sloba nazvao Lunu nakazom? To je ljubav?! Ne, ovo je samo gluma sa Slobine strane..Zasto nikada nije reagovao agresivno prema Kiji, kao prema Luni? Zasto se mesa i preti Maci, kada je Maca u sukobu sa Kijom? Zato sto je Kija njegova ljubav, sve ovo drugo je gluma..E sad, kakav je to brak, to je pitanje..izgleda sa neogranicenom slobodom ..

Januš

16.04.2018 06:29

@Ami - Tebi je očigledno neadekvatna dioptrija. Luna je lepotica u prirodi, visoka,zgodna,iskrena , zato je Sloba ludo voli i zauvek ostaje sa njom. Bivša je njegova ružna i daleka prošlost. Može da nastavi svojim utabanim stazama...daleko je lepa kuća...Izigrava povredjenu ženu a ona je ta koja je njega varala i te kako. Ceo Zrenjanin i Beograd bruje o tome....Manipulatorsko zlo...

TANJA

15.04.2018 14:21

NIJE LAKO RAZUMETI KAKVA JE TO BILA VEZA I BRAK TJ.TIH 5 GODINA KOJE SU PROVELI ZAJEDNO KADA KIJA UPORNO PRICA DA JE SVE BILO DIVNO.A SLOBA STALNO KUKA DA JE NESTO TRPEO 5 GODINA.DA JE BIO NESRECAN.KAO DA GA JE NEKO OSUDIO DA BUDE SA KIJOM.A SIGURNO GA ONA NIJE NATERALA.NIT JE MOGLA.ON IL SE FOLIRAO 5 GODINA.IL SAD LAZE DA MU JE BILO MUCNO TIH 5 GODINA.

TANJA

15.04.2018 15:18

SMATRAM DA SLOBA I LUNA ODGOVARAJU JEDNO DRUGOM.MORALNO I INTELEKTUALNO.KIJI TREBA MUSKARAC KOJI JE INTELEKTUALNO JACI OD SLOBE,SA CVRSTIM KARAKTEROM.KOJI CE BITI DOMINANTNIJI OD NJE.KIJA JE INTELUGENTNA,ELOKVENTNA,RECITA,MENTALNO JAKA.I UZ TAKVU ZENU NE IDE TIP MUSKARCA KAO SLOBA.NE PODRZAVAM PREVARU U BRAKU.

Mensista

15.04.2018 16:21

Koliko je Kija tuzna , videlo se sinoc na Dragicinom rodjendanu : igrala je , pevala , pila .... Kija dobija histericni napad, place, povraca, kada Slobodan ne zeli da se raspravlja sa njom jer joj je propao plan da ga bunari , pa smisljeno histericno place i glumi zrtvu. Vrhunski je manipulator, iskrivljuje istinu. Strasno je , amoralno, dekadentno , koji likovi i koja ponasanja se forsiraju u Zadruzi. Molim da objavite !

Neda

15.04.2018 22:27

@Mensista - Tacno tako! Vi sto lupate minuse ,samo udrite.Isti ste kao produkcija sto skriva Mikija i Nadezdu!

TONI

16.04.2018 04:01

@Mensista - Slobo brate, beži od ove prokletinje. Kako si mogao da provedeš bilo koje vreme sa njom. Ona je zlo od žene. Traži poštovanje a nikog ne poštuje. Nikada niko sa njom neće biti. Ona je lujka. Slobo, drži lunu čvrsto za ruku. Ona je žena tvog života. Do pobede.Ništa ti njoj ne duguješ i ni za šta nisi kriv, jer je ona tebe varala i u vezi i u tom falš braku od 5 meseci. Bežibrate, koliko te noge nose.Nju niko u Zrenjaninu ne voli, sem par drugarica njene majke i babe... Beži brateeeeeee!

Danko

16.04.2018 06:24

@Mensista - Poštovana Produkcijo,zašto je Kristina zasticena, vidite kako je stopirana prica sa Filipom? jos se onda govori za Mikija kakoje napada, kao da je on terao da udje sa njim u kupatilo..i nijednom nije receno Mikiju da sunjeni fanovi njega optuzili da je razmontirao wc solju, sta mislite kakva bi Mikijeva reakcija bila? Znaci opet se stiti i pusta da se prica konstruise njoj u prilog..Laze, manipuliše i lažno morališe. Dokle dozvoljavate da psihički maltretira Slobu.Ona ne zna gde se gasi..

KRLE

16.04.2018 04:21

Luna ne liči ni na jednu, a Sloba je mnoge žene sreo, ali samo nju ludo zavoleo.Prava ljubav traje, bez obzira na koje testove nas život stavlja.Prošli ste pakao...Vaše emocije su vredne svake žrtve i nemaju rok trajanja.Sloba i Luna zauvek.DO pobede Želimo da vas svakodnevno pratimo na kanalima PINK-a.Obeležili ste ovu Zadrugu.Najbolji ste.Vodimo vas do pobedeeeeeeeeeeee!

Dule

16.04.2018 11:12

@KRLE - Koliko komentara napisalo Anabelino drustvo! Ali narod nije glup kako vi Dzogani mislite. Anabela, samo prosipas zlo po ovom portalu.

Pravnik

16.04.2018 04:24

Kristina - BRAK TI JE PRAVNO NIŠTAV. Imaš prijatelja advokata pa nek ti objasni zašto i kako. Da sam sudija, ne bih vam dozvolila razvod braka. Tužbu ili sporazum o ravodu svejedno, bih vam odbila. ALI BIH VAM PONIŠTILA BRAK. Iz pravnih ali i iz etičkih razloga. Društvo ne sme dozvoliti da se u brak ulazi isključivo sa lukrativnim ciljevima, kao što je to tvoj slučaj. Ako je iko unizio i izigrao instituciju braka u zakonskom smislu - to si ti. Društvo to treba da sankcioniše a ne da podržava.

Ana

17.04.2018 07:36

@Pravnik - Gospodjo, za Vasu informaciju, crkveni brak ne moze da se ponisti. Pristrasni ste a javna preljuba muza govori protiv Vasih argumenata. Iz Vas izbija mrznja i hvala Bogu da niste sudija jer ste nepravedni i ostrasceni.

Iso

16.04.2018 06:07

Da sam na Slobinom mestu, ne bih hteo da pricam sa njom. Nema sanse da bih izdrzao da mi za 5 min razgovora 57 puta kaze "ti to vrlo dobro znas". Vec ludim i ne mogu da je slusam koliko je mozak isprala sa tim. Pre bih slusao Milicu Dugalic kako prica o prostoru i vremenu nego Kiju kako vrti "i te kako" "Slobodan" i "i ti to vrlo dobro znas" u krug kao pokemon.Ona je egocentrik sa nedovršenom terapijom.

Simon

16.04.2018 06:11

Kija je sinoc opet ponovila svoju ulogu zrtve, da se ne zaboravi. smara, jer ipak ostaje nedorecena. pitanju .Ko je u tom braku prvi pogresio?Naravno, ONA. Ona se sama upetljava na pitanja o Andriji, a gde su ostali? .Usla je na tu pricu, ali zasto potencira da je Slobi najbolji prijatelj tamo? Prijatelj nece reci da je olos, ne ogovara ga konst. pred kamerama a pred njim je kao superTo da je njihov brak bio pri kraju, mogla bi sada da nadje drugu ulogu i ostavi se zrtve manipulisanja,laži.

Mate

16.04.2018 06:18

Nije Sloba razlog njenih krokodilskih suza već FILIP, koji je javno ulajvuizneo jda je jimao s njom sex u Hotelu. jOna se pogubila. da bi skrenula pažnju u drugom smeru, izašlaje napolje, čučnula kraj žbuna i stavila prst u ustai šatro počela d plače.Žena je težak manipulator. Sve izvrće kako njoj odgovara.i ja ne bih hteo da pricam sa njom. Nema sanse da bih izdrzao da mi za 5 min razgovora 57 puta kaze "ti to vrlo dobro znas". Vec ludim i ne mogu da je slusam koliko je mozak isprala sa tim.

Dule

16.04.2018 11:06

@Mate - Anabela, samo prosipas zlo po ovom portalu.