Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani , Foto: Screenshoot Youtube

Luna je otvorila srce Ognjenu Amidžiću i progovorila o svemu što se događa u njenom životu danima unazad.

- Kako se bliži kraj sve mi je teže i teže. Shvatila sam da sam ja najveći negativac u kući. Imam osećaj da je ceo svet protiv mene, nisam se nikad osetila ovako odbačeno i usamljeno. Kad prolazim kroz kuću osećam se kao uljez. Za moju grešku možda i može da se nađe opravdanje, ljudi ne mogu da nađu opravdanje. Šta god ja da uradim uvek će da nađu nešto loše u meni. Kada smo Sloba i ja bili u ljubavi svi su bili uz nas, odjednom više niko ne podržava, samo sam ja kriva za sve što se desilo. Njemu je sve opravdano, a ja sam nemoralna. Tako će biti sigurno do kraja, svaka osoba ovde to misli. Ne prođe dan da ja to ne čujem. Ali nema veze, sama sam birala, moram da trpim - bila je iskrena Luna.

Luna je definitivno odlučila da neće deliti binu sa Slobom na "Zadrugoviziji".

- Sloba i ja smo u ok odnosima, trebalo je da nastupimo zajedno na Zadrugoviziji, ali ja sam odustala. On je izabrao ljubavnu pesmu gde je u koreografiji trebalo da se mazimo, grlimo, ja to ne mogu da podnesem. Ja sam njima crna tačka, crna ovca. Ja sam shvatila da je sve bilo uzaludno što sam radila sve ovo prethodnih devet meseci. Pokazala sam jednu Lunu koja sama sebe ne može da pogleda u ogledalu. Od kad sam na prošloj "Zadrugoviziji" dobila "Ua" mene je strah da izađem na binu. Nikad ne reci nikad, to je ovde tako - rekla je blogerka.

Luna je otkrila i kakvo mišljenje ima o Kiji, ali i da li postoji mogućnost da ponovo uplovi u vezu sa Radanovićem.

- Mi smo ovde bili devet meseci sve jedno drugom, pritom sam još zaljubljena u njega. Osećam i kod njega, vidim kod njega ono što sam uvek i videla, ali mislim da to naše obostrano nije dovoljno jako, jer da je bilo dovoljno jako ovo se ništa ne bi ni desilo. Ja sam mislila da je njegov brak gotov, da ne oseća ništa prema njoj, to je on govorio. Onda kada sam videla one snimke, ono tepanje, planove, shvatila sam da nije sve tako kako je on to predstavljao. Kad je ona ušla, ja sam bila sigurna da je između njih sve razrešeno i da se emocije ugasile, onda sam vremenom videla da to nije tako. Ne mislim da oni imaju dogovor jer Sloba nije takav čovek. Ali mislim da postoji šansa da on poželi da se pomiri sa njom, ja to podržavam. Kada bi on došao i rekao da sam ja njegov izbor, mislim da bih mu pružila šansu, jer nas dvoje nismo ni pokušali napolju. Ja Kiji ne verujem i mislim da kada bi se on malo potrudio ona bi mu oprostila. Ja znam da nisam bila ljubavnica, možda jesam pod tom etiketom, ali ja sam bila njegova devojka, njegova ljubav. U ovih poslednjih par dana se sigurno između nas ništa neće desiti - rekla je Đoganijeva.

 

Komentari (21)

Ana

11.06.2018 10:49

Luna = ljubavnica!!! Sama si sebe obelezila za ceo zivot.

Mitch

11.06.2018 13:37

@Ana - Luna je prava lavica! Devojka je ostala dosledna do kraja!Isla je srcem,prolazeci krz sva zla sujetnih i zlih pojedinaca.Bravo Luna ,Ovo je 21 vek,tvoja neosporna ljubav ce pobediti.Brak bez ljubavi i emocija,kao sto je Kijin je propali brak,samo na papiru.Zato Luna glavu gore veruj u lbav,Sloba te iskreno voli.

Majkovic

11.06.2018 23:04

@Ana - Mitch ili Anabela u sto primeraka. Jadna si kao i tvoja cerka, umukni vise!

Mitar

11.06.2018 10:53

Dzaba Ni Dynav te ne moze oprati

Daniela

11.06.2018 10:56

Pazi da se ne sazalim.

milena

11.06.2018 11:01

Evo sam promenila misljenje...al sutra malo. Kad se samo setim kako kaze...bas me briga kako se oseca njegova zena...slosi mi se. Odrasla je i odgovorna za svoje postupke, tako da mi nije zao ni malo. Potrebno je minimum razuma za ispravne odluke

žarkov Dragan

11.06.2018 11:04

Zašto mučno za slušanje pa ona je sama ovo tražila,svesno je ulazila u vezi sa oženjenim čovekom i sama je kriva za ovo što joj se dogadja.

Milena

11.06.2018 11:34

Da li verujete njenim rečima, čim se osame vidimo da su i dalje zajedno. Folirantkinja. Sad se bliži kraj, to je dogovor između nje i Slobe. Ko prati realiti, vidi da ona ne govori istinu. Kija pobednica

Milan

11.06.2018 11:53

Najiskrenija od svih, od pocetka pa do kraja se drzi jedne price. Pvo dvoje su mi mutniji u celoj toj prici od Lune. Mlada, lepa, buducnost je pred njom.

Drago

11.06.2018 12:18

@Milan - Pre je bila "ponosna ljubavnica" a sada je promenila pricu pa je kao svalerka u pokajanju.

Nikola

11.06.2018 11:55

Verujte mi da nju podrzavam sada na kraju iako sam bio veliki protivnik preljube i svega ostalog sta se izdesavalo. Pokazala je da je borac, sta je sve prezivela za ovih deevet meseci tamo. Luna do pobede

mila

11.06.2018 13:47

@Nikola - Za sta se ona borila??? Za sex sa Slobom??? Bila je do skoro ponosna ljubavnica, a sad pred kraj zrtva svoje gluposti???

Joja

11.06.2018 11:56

Ja,vala,necu promeniti misljenje o njoj. Ona ce i dalje za mene ostati nemoralna devojka za cije ponasanje nema opravdanja i koliko god pokusavali da izazovete sazaljenje kod naroda necete uspeti.

Ma

11.06.2018 12:04

Moje misljenje se ne menja, koga ona farba. Da li da na prevare gledamo blagonaklono. Krivi su i ona i Sloba, sram ih bilo. Da se onako ponasaju pred zenom. Daleko mi kuca od nje.

Maja

11.06.2018 12:19

Nasa Kija pametnica - nase Zadruge pobednica. Idemoooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Slovenija

11.06.2018 12:50

To nije istina! Nikad ,bas nikad necemo podrzavati Lunu. Gledamo kako lazu,petljaju misle narod lud.

lola

11.06.2018 13:30

jos jedan neuspeli pokusaj da se opere, postoje svi klipovi na yt i ostace zauvek, sramota me sto doticnu svrstavaju u zenski rod.

pOLIĆ mARIĆ MIRJANA

11.06.2018 15:23

LUNA JE SAMO JEDNA MLADA DEVOJKA ISTA KAO MILIONI DRUGIH,NE OSUDJUJEM JE ,ZAISTA SE ZALJUBILA I VEOMA VEROVALA.MI ŽIVIMO BRZO I NE ZNAMO ŠTA NAS ČEKA.LJUBAV JE NEŠTO ŠTO NEMA OČI SAMO IMA SRCE.NE OSUDJUJEM LUNU.VIŠE OSUDJUJEM KRISTINU JER JE ONA VARALA SVOG MUŽA.

Anja

11.06.2018 17:00

Nismo mi gledaoci budale.Gledamo Lunu mesecima i pratimo njeno skaradno ponasanje i izjave,a sad treba da promenimo misljenje posle njenog pateticnog izlaganja deset dana pred kraj.Gospodjica prvo treba da se izvini Kiji sto je povredila i nehumano se jahala i ljubakala sa njenim muzem u istoj sobi gde ta zena lezi.Uzas,bolje da se ne prisecam...Nema ta milosti prema ljudima oko sebe.Tezak je egoista.

grgonzola

12.06.2018 03:10

Nasa mala luna je jos mlada.Jeste ljubavnica i svalerka ali je iskreno sve kazala. Ona se kaje sto je pogresila ali ona je tako iskrena osoba i sve je priznala. Kad poraste nece to vise da radi. Evo i sada je obecala da ce da bude dobra. Izdrzi Luncice do kraja. Samo ostani ziva a ne moras nikakvu nagradu da osvojis. Imas veliki honorar.

Lela

12.06.2018 15:00

10 meseci slusamo Lunu koja potvrdjuje izreku "pas reko, pas poreko" (duboko izvinjenje psima). Pazi samo da ne promenimo misljenje.