Sloba, švalerka i žena
Printscreen
Sloba, švalerka i žena

Printscreen

Sloba, švalerka i žena, Foto: Printscreen

"Dobila sam punu kutiju raznih naslova, mislim... smešno mi je bilo. Zato što se tiče mene i onda znam šta je istina a šta nije i zbog toga me uopšte ništa nije pogodilo", smireno je komentarisala Kija.

Kako Luna sedi odmah pored nje, brzo se nadovezala na temu:

"Totalno imuna! Apsolutno. To je jedino dobro što mi se desilo u 'Zadruzi', da sam postala ono... ne dotiču me komentari", izjavila je ona.

Đoganijeva je takođe istakla da se njene emocije još uvek nisu stabilizovale.

"Tek kada sam izašla napolje sam videla kroz šta sam sve ono... A što se tiče mene i Slobe, nema šta, okej, u dobrim smo odnosima i tako će i da ostane", izjavila je Luna, koju razvod Kije i Slobe uopšte ne zanima.

"Nismo podneli papire za razvod. Ja sam papire potpisala. Slobodan još nije. Trebalo je da se javi mom advokatu, ali eto nije. On je u Beogradu, kao i ti. sve sam ja to njemu prepustila. A ja sam potpisala čim sam izašla. Biće podneto sve kad i on potpiše", oštro je prokomentarisala Kija.

Sloba je u tim trenucima složio veoma tužno lice, video je da nema povratka, pokušao je, ali Kija je jednostavno stavila tačku na njihovu vezu i brak.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Luna, Kija i Sloba su se po izlasku iz rijalitija zapratili, pa zatim otpratili sa Instagrama, što je sve nasmejalo!

"Pratila sam ga pola sata. Dosta", rekla je Kija, na kraju objašnjavajući da to ništa ne znači zapravo, te da svakako može uvek da ode na njegov profil i pogleda šta ima.

"E pa zaključaću ga", prokomentzarisao je Sloba i opet izmamio osmeh.

Komentari (6)

Tina

27.06.2018 08:22

Zeno smaras vise,iz aviona se vidi da te ne voli,u svakoj si prednosti,uzela si lovu,djecu nemas sa njim pa pali vise

Vanda

27.06.2018 10:57

@Tina - Meni kao udatoj ženi prija da je slušam.Zato što znam da muškarci varaju čak i kad je sve ok. Jednom kad budeš u braku videćeš šta to sve nosi i koliki je teret na ženi da čak i kad sve postiže muž digne sidro.

Saša

27.06.2018 11:06

@Tina - Tina, jesi malo prosta, aa

Tijana

27.06.2018 13:05

@Tina - Kij i Luna su se odjavile sa njegovog instagrama i kazale mu zbogom. Izvoli Tina navali.

Jaoooo

27.06.2018 09:26

....aman dokle vise, smarate sa njima, dosadni ste

Lela

27.06.2018 13:37

@Jaoooo - Pa sto gledas? Imas 100 deugih kanala, mozes da setas, citas nesto...