Nadežda Biljić
Screenshoot
Nadežda Biljić

Screenshoot

Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot

- Nadežda je pretrpela jako veliko psihičko a i fizičko zlostavljanje. Nju je bivši dečko znao za običnu sitnicu da istuče. Da joj udari šamar pre svima nama a ona je ćutala nikada mu nije uzvratila niti grubim tonom. Sećam se jednom prilikom smo bili kod njih na večeri a ona nije posolila supu pa je takav šamar dobila pred svima nama da je mene zabolelo - priča Nadezdina drugarica.

Dok je sinoć u raspravi sa Mikijem Nadezdu odgurnuo Nadezdini prijatelji bili su u strahu od njene reakcije.

- Kada sam videla da ju je Miki odgurnuo i pljunuo bila sam u strahu kako će reagovati. Ali vidim da je prvi put pokazala zube. Drago mi je zbog toga. Ona zna kako je kada jednom prođes pakao kada te neko maltretira. Da ju je Miki udario ili nešto tome slično, ne znam sta bi se desilo. Plašim se kako će se cela ova situacija sa Mikijem odraziti na njenu psihu - zavrsava priču Nadezdina drugarica.

Miki i Nadežda

Screenshoot Youtube

Miki i Nadežda, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (3)

za najbolje u nama

22.05.2018 15:05

Steta za Nadezdu i svaku osobu koja ne moze da dodje do svoje sustine i shvati koliko je lepa! Za pocetak, cim izadje iz ove ludnice da menja svoje kompletno okruzenje i pazljivo bira novo! Nadam se da ce ova nesrecna devojka, kao i svi kojima je to potrebno uspeti u tome.

moje misljenje

22.05.2018 15:08

Neko ko nije trpeo ili samo video nasilje u porodici, nece ga trpeti ni van nje.

Iskreno

22.05.2018 17:32

Mislim da je Miljana u pravu. Mikija boli uvo za Nadezdu i zao mi je sto se toliko primila. U pocetku sam verovala da je svesno pristala na igru. Eto, i ja sam nasela. Sad mi pici po zivcima sto drami za njim i sto se toliko pogubila. Nasla Mikija neotesanog da joj daje vetar u ledja.