Teodora Džehverović
print screen
Teodora Džehverović

print screen

Teodora Džehverović, Foto: print screen

 

Mnogi muškarci sa kojima se povezuje ime Teodore Džehverović su i te kako poznati javnosti, a atraktivna pevačica ne voli da priča o svojoj prošlosti, pa nikada ne zalazi previše u detalje.

Teodorina prva ljubav bio je klavijaturista Sava Jankov sa kojim je bila u vezi 3 godine. Pričala je da je on ljubomorisao što nosi provokativnu garderobu, i da ga je zbog toga ostavila, dok je on tvrdio da je u njegov stan doselila celu porodicu.

Pisalo se da je Džehverovićevu Sava zatekao i sa drugim muškarcem u krevetu, nakon čega je lečila tugu u alkoholu. On ju je, navodno, vratio kući kada mu je pijana lupala na vrata.

Pre nego što je ušla u "Zadrugu", pevačica je bila u vezi sa fudbalerom Kristijanom Ipšom, koji je sudskim putem zabranio da se njegovo lice vidi u njenom spotu.

Teodoru su često povezivali i sa Ćazimom Osmanijem, na čijoj jahti je navodno boravila, ali je ona to žestoko negirala. Pevačica je trenutno u vezi sa Anđelom Rankovićem, kog je upoznala u rijalitiju.

Komentari (5)

???

15.07.2018 22:15

Kada je ova pocela da se zabavlja sa mladicima ? Od svoje 9 - te ili od svoje 10-te godine ?

Darko

15.07.2018 23:11

Nego koliko ova devojka ima godina? Kad je bre pocela? Sa 10-god?

Sima

16.07.2018 07:08

Mala bi celo telo dala za kintu slavu popularnost.Fino vaspitana sponzorusa

ceca

16.07.2018 15:18

Teodora a i Goca su pricale da je isla s nekim deckom 3 god.nisu spominjale ime,ali su nekoliko puta to komentarisale ali eto sad znamo i s kim je bila,posto je novost mnogo vazna...

Marija

17.07.2018 04:55

Kakva mracna proslost sto je devojka imala dugu vezu a vi joj pakujete neke lazne price? Ovo stvarno zvuci potpuno bezveze a svi znamo o kakvoj predivnoj, vrednoj i kulturnoj devojci se radi!