Mina Vrbaški
Youtube printscreen
Mina Vrbaški

Youtube printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Youtube printscreen

Njih dve bile su posebno inspirisane za šalu sa svim zadrugarima, a ono što su uradile je sasvim sigurno nasmejalo gledaoce, ali se to ne može reći i za zadrugare.

Mina i Ivana su pokušale da porazgovaraju sa svima, ali su se oni uporno trudili da ih ignorišu.

Bivša zadrugarka i njena mama u "Zadrugu" su unele hranu koja je ukućanima bila i te kako potrebna, ali po pravilima ovonedeljnog zadatka, niko nije smeo da odreaguje.

Mina je bila najsrećnija kada je sa svojom majkom otišla u hotel gde trenutno boravi Nemanja Đerić Đekson sa svojom devojkom Andrijanom Radonjić. Mina im je uzela vlažne maramice kao i svu njenu šminku.

Ono što je zaprepastilo pojedine takmičare jeste činjenica da im je bivša zadrugarka otela većinu novca koji su oni uštedeli, jer je imala mogućnost da iz svog ugla vidi gde sve najvrednije stvari kriju zadrugari.

Miki Đuričić ostao je u šoku zbog krađe novca, pa je vikao na sav glas.

- Jao, gde su mi pare?! Ukrao mi neko pare! Jao, gde su moje pare... Hteo sam da kupim boks cigara, jao... Mićo, ukrao mi neko novce! Nema para iz torbice - bio je očajan Miki, ali nije smeo da nagovesti kako i gde je njegov novac nestao.

Rečenica koja ga je naterala da prasne u smeh kada su Mina i Ivana ponovo ušle kod Mikija je kada joj je ćerka rekla da samo za njega odigra jedan striptiz.

 



Komentari (5)

Suza

23.05.2018 16:41

Kakva majka, takva ćerka...zlo na delu..

NIS

23.05.2018 18:03

trebala si benzinom pa zapaliti leglo nemorala

Slovenija

24.05.2018 09:40

Kad smo videli da si usla ,presaltali smo kanal.Toliko o tebi devojko!

Branko

24.05.2018 13:07

Majka i cerka sve zajedno rade. Zajedno idu i na splavove i sa splavova sa drustvom.

Rada lampada

25.05.2018 12:07

@Branko - Dve plate odjednom. To je dobra para.