Milica Dugalić
printscreen
Milica Dugalić

printscreen

Milica Dugalić, Foto: printscreen

Bivši učesnici "Zadruge" pomno prate dešavanja u poslednjim satima trajanja rijalitija, a jedna od njih je i pevačica Milica Dugalić koja ima jasan stav o glavnoj temi šoua - javnoj prevari koju je Sloba Radanović učinio pred kamerama kada je uplovio u vezu sa Lunom Đogani uprkos tome što je oženjen Kijom Kockar.

Milica smatra da Kija najpre zbog bola koji je pretrpela, treba da pobedi.

Anabela i Luna

Screenshoot Instagram

Anabela i Luna, Foto: Screenshoot Instagram

- Ono što se desilo njoj u rijalitiju, ne daj Bože nikome. To je strašno. Za mene koja sam pobornik braka kao institucije, to je užasno - kaže Milica za i dodaje:

- Rekla sam sebi: "Milice, budi srećna što si vaspitala dete, što nije kao Luna". Ona ne može da se vadi da je razmažena, svi smo mi razmazili svoju decu i svi smo svojoj deci pokušali da omogućimo ono što smo želeli. Ipak, zna se šta je granica - zna se šta je nevaspitanje i bezobrazluk, a šta je mladost - bila je oštra pevačica i bivša zadrugarka.

 

Komentari (7)

max

19.06.2018 20:49

Oplela, ne oplela, sve je tacno sta je Milica rekla. To znamo mi, gledaoci, znaju i zadrugari Ovakav blam, bruku i prozivke, Djogaji su zasluzili, ukljucujuci i Djogaj Slobodana. I zato: Kija, lavice idemo !

Ljuba

20.06.2018 07:41

Interesantno da većina onih koji komentarišu ,za prevaru okrivljuju Lunu,umesto Slobodana koji je jedini krivac za sve što se dogodilo.ON je u braku,ON je bio dužan da čuva svoj brak,da bude veran,i poštuje svoju ženu ako ona to zaslužuje.Onaj ko se voli,taj se i poštuje.Ljubav bez poštovanja ne postoji.Prema tome,ako je neko rasturio brak,to je Sloba.Ljubavnica je uvek bilo i biće,kao i prevarenih žena.Slobodne devojke nikako ne mogu biti krive što oženjeni i udati pokleknu,pa tako ni Luna

Mamika

20.06.2018 07:45

A šta,Kija nije varala Slobu?Ma,isti su

tralala

20.06.2018 09:19

Da znaju šta je to savest, čast i moral bilo bi poniženje. Pošto ne poseduju ništa od toga, za njih je ovo ponos.

Slovenija

20.06.2018 09:30

Gosp.Milica je uvek bila iskrena ,kao i sad. Naravno da imamo imamo isto misljenje kao i ona.Bravo Milice i sretno. P.S.Zasto nase komentare ne objavite?

Ana

20.06.2018 12:54

Zašto ispada da je Sloba manje kriv... Kriv je i sve se vrati kad tad

gorgonzola

20.06.2018 15:51

Da da svoju si vaspitala da zatrudni istog sekunda kad si joj ti okrenula ledja, ko zna s kim. Ćuti tamo, sve vi koje u kući imate žensku decu a tuđu kunete i proklinje najruznije.mukami