Milan Milošević
Screenshoot Youtube
Milan Milošević

Screenshoot Youtube

Milan Milošević, Foto: Screenshoot Youtube

Blogerkini bivši cimeri i dalje govore o njenim postupcima iz rijalitija, ali i o njenom životu koji je vodila pre rijalitija, čime se još jednom pozabavio novinar Milan Milošević.

"Te njene histerije, koje je imala u "Zadruzi", govore dovoljno o tome da nije dobro odgojena. Uporno govori da je rasla pod staklenim zvonom, a ja odlično znam njeno detinjstvo, bilo je tu tzavica, svega. Mislim da se Luna, iskreno, nije dovoljno socijalizovala. Anabela i Gagi su se tokom Luninog puberteta trudili da joj pruže mnogo više nego što su imala ostala, obična deca, upravo zato da bi nadomestili te njene nemire i traume iz detinjstva. To je ostavilo posledice na njeno odrastanje i ponašanje. Kada sam gledao sve te Lunine svađe, pomislio sam da je ona možda navikla da gleda sve to u svojoj kući, da je njoj to potpuno normalno", rekao je Milošević i dodao:

"Ne mogu reći da je Luna dobro odgojena ako ju je Anabela u 13. godini ostavila samu, prepustila je samoj sebi, kada se udala za Andreja i otišla u Bosnu! To su ti propusti Anabelini, zbog toga je ona bila nemoćna da utiče spolja na Lunu. Svaka Anabelina reč, koju je uputila Luni, bila je pogrešna. Anabela je napravila Lunu ljubavnicom, niko drugi", tvrdi Milošević.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Komentari (10)

Цицка

19.07.2018 09:33

O ovakvim pitanjima treba biti otvoren , realan i nadasve posten pricati bez laznog moralisanja , najgori su oni koji su sve to probali i napadaju sve sto je van braka a kakvih sve brakova ima pa to ne bi ste verovali .

Djoka

20.07.2018 12:11

@Цицка - Zakljucujem da Vi nemate brak jer ste protiv braka. Svako ima brak kakav je stvorio sa svojim supruznikom. Mi nemamo pravo da se mesamo i uredjujemo tudje brakove.

???

19.07.2018 09:58

Novinar , bez novinarske diplome, izigrava i psihologa

Djoka

20.07.2018 12:09

@??? - A mi, komentatori, izigravamo urednika i zelimo da ispravimo novinara, ili da ga unistimo.

Mitch

19.07.2018 10:01

Novinarcic,koji pokusava da preko Lune podigne sebe rejting!Dosta lazi i neistine si izneo o toj devojci,koja je po svom karakteru jedna dobra I postena osoba.Ko o cemu,Milan o Slobi i Luni,ali u negatvnom smislu.

lola

19.07.2018 12:52

mislila udace je za Cecinog sina, kada je videla da od toga nema nista onda hajde cero prodaj veru za veceru, pa je Anastasija krstila, ali dzaba pricala tokom cele zadruge kako bi bila intimna sa Veljkom odnosno kumom, Anastasiji htela da preotme decka, i ko zna sta je sve bilo, ima srece sto je Anastasija za razliku od nje dama i vaspitana pa cuti o svemu.

Sanja

19.07.2018 13:53

Tvrdim da je Milan Milosevic najmanje kompetentan da bi pricao o takvim temama.

Gagi

20.07.2018 12:15

Anabela je najmanja pevacica a najveca otvaracica usta na Balkanu.

treba ljulju socijalizovati

20.07.2018 12:36

Milane, pravo u metu! Jos je štroka i dobra,od koga je!

Sandra

22.07.2018 00:58

Milan je najmanje pozvan da komentarise o drugima.U njegovom domu je bilo paljenja,premlacivanja,izbacivanja iz kuce itd.Stoga pst.