Miki Đuričić
Screenshoot Youtube
Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

Miki šeta po kući i dvorištu i ne prestaje da priča. Malo sa samim sobom, a malo sa ostalim ukućanima.

- Šta ste se smrkli kao da su vam pomrli najrođeniji - vikao je on i dodao:

- Dobio čovek šamar, a kuka kao da mu se dogodilo ne znam šta. A kad je on lupio Jeleni Golubović, to nije bilo ništa? Kao da je prvi put ošamaren, njemu niko ništa ne sme da kaže.

Njih dvojica su ponovo ušli u raspravu ispred kapije gde je Milan stajao.

- Ti nemaš pravo šta da kažeš, ja nisam kao ovi indijanci, pa da ćutim. Budi muško pa podnesi, uzvrati i ti meni šamar - vikao je Đuričić.

- Glava mi se okrenula - uzvratio mu je Milan.

- Šta se okrenula? Ćušku sam ti lupio - odgovorio mu je Miki.

Milan sve vreme priča kako ga ne zanima Mikijeva kazna, već da hoće da izađe iz rijalitija.

 

Komentari (10)

Mirjana

17.05.2018 13:50

Milan je zaista zlo od coveka ali Miki isto. Ali to nije razlog da neko da sebi za pravo da samara. Ali jos juce se Milan radovao sto je Ana osamarila i pocupala Macu. Moramo imati isti arsine za sve a ne da je jedno u redu a drugo nije. Ma sta da ti neko kaze mozes da odgovoris i to je to. Ljudi koji sebi daju za pravo da biju druge treba da idu u zatvor. Prevrsilo je svaku meru sve ovo sto narod gleda svaki dan.

andja

17.05.2018 15:03

@Mirjana - ovo mi je nesto strasno, podsetilo me je na onaj slucaj u Kraljevu kada su oni kvazi krimosi tukli decka koji se kasnije ubio. Nije cuska kako je miki govorio posle toga, i nije mi jasno zasto se toliko pravdao ako nije kriv, i navodno je pitao zasto on njemu nije vratio, sta bi tek onda bilo. ne podrzavam nasilje, a narocito nad slabijim.

Jana

17.05.2018 13:51

Ja ne branim novinara nego ovaj Miki je stvarno lud i nasilan zasto mi kao narod moramo gledati kako Miki tuce zadrugare a druge izbacuju kao npr. Jelenu i ostale a gledam i italijanski VB tamo se ne sme povisiti ton ili napolje ili u ludaru a ako sad Mikija ne izbace imaju ga u planu zA pobedu

Duja

17.05.2018 16:51

@Jana - Ako izbaciš tuču, seks, svađe i alkohol ostaje ti da gledaš kako puše cigarete i pričaju prazne priče.

život

17.05.2018 14:38

Kako će tog Mikija neko da otkine od života tako će ga izudarati mozak će mu pomeriti

rajko

17.05.2018 14:59

@život - Verovatno ti'

gorgonzola

17.05.2018 17:26

Ae ćao i da ga ne gledamo više na malim ekranima, ionako ga niko neće angažovati posle sve ove blamaze i gasnog karaktera koji je pokazao i kad bi se pravili da zanemare ogromno neobrazovanje i nedostatak lične kulture koje je evidentno.

Rada lampada

17.05.2018 23:35

@gorgonzola - Miki ne moze da ispadne. On ce osvojiti prvo mesto. Garant. Ako ne pobedi Anabela.

Dragica

18.05.2018 09:01

Tacno se vidi da je posle tog famoznog samara nastavio da prica sa Mikijem i onda se setio da moze to da iskoristi da pridobije zadrugare na svoju stranu a diskvalifikuje Mikija. Zalosno. Protiv sam nasilja ali Miki pored svoje temperamentnosti ima dusu nije zao. A Milan je najveca tracara, zao, spletkaros....a zadrugari i dalje prelaze preko njegovih spletki tracanja ogovaranja.

Katarina

18.05.2018 15:02

@Dragica - Svi se plase novinara Milana. Radi ih kao mlade majmune. Novinar vrsi mobing nad zenama. Ovo je ponizavajuce za zene.