Marko Miljković
Printscreen
Marko Miljković

Printscreen

Marko Miljković, Foto: Printscreen

Učesnik rijalitija "Zadruga" Marko Miljković retko je u Beloj kući iznosio detalje iz privatnog života, a ukućani osim toga da je bio u vezi sa Enom Popov i da voli noćni provod, malo toga znaju o njemu. Kako izvor blizak Miljkoviću otkriva, Marko se jedva izvukao iz kandži proroka, pa je umalo sebi trajno ugrozio zdravlje zbog velike količine alkohola koju je konzumirao, zbog čega je kasnije završio na odvikavanju. 

- Opšte je poznato da Marko voli izlaske i noćni provod, pa se sa društvom opija do kasnih sati. Međutim, u jednom periodu počeo je da konzumira alkohol svakog dana bez ikakvog razloga. Seo bi sa prijateljima na kafu, pa bi ih terao da nazdrave čašicom rakije, nakon čega bi se brzo zanosio i odmah se napijao. Kada su videli da to već prelazi u svakodnevno opijanje, prijatelji su počeli da mu skreću pažnju na to da preteruje sa pićem i da bi trebalo da smanji. Na to bi njegov odgovor uvek bio taj da on uvek popije samo nekoliko čašica i nije uviđao da ima ozbijan problem - priča izvor i nastavlja:

- Bilo je situacija da se opija od jutra do mraka. Počne da konzumira alkohol uz kafu u nekom kafiću, pa se prebaci u neki noćni klub, gde se ne zaustavlja sve dok više ne zna za sebe. Ona obično zaspi za stolom ili povraća, pa ga drugovi odmah strpaju u taksi i pošalju kući. Bilo je i situacija kada postane užasno agresivan. Tada se opire i ne želi da ide kući, pa se svađa sa ljudima i izgovara svakakve stvari. Umeo je da na prijatelje i fizički  nasrne, a nekoliko puta zadobio je ozbiljne povrede kad se potukao sa momcima u jednom klubu. U više navrata je upadao u razne tuče dok je bio pod gasom, ali ljudi valjda odmah vide koliko je pripit, pa ne žele ozbiljno da ga povrede - tvrdi izvor i dodaje da je Marko tek kasnije shvatio da ima problem sa alkoholom, pa je na nagovor porodice i prijatelja otišao na odvikavanje.

- Miljkovićevi prijatelji došli su kod njega i jednog popodneva seli da popričaju sa njim i njegovim roditeljima o problemu koji očigledno postoji. Marku su tada savetovali da ode na odvikavanje od alkohola, na šta je on pristao tek posle žestokog ubeđivanja. Prvo je odbijao da prihvati da ima veliki problem. Kasnije je ipak pristao da pomogne sebi, a proces je bio i te kako uspešan. U početku mu nije bilo lako, ali je kasnije uspeo da se izvadi iz teškog alkoholizma, u koji je upao kao vrlo mlad momak - završava izvor.