Luna i Sloba
printscreen
Luna i Sloba

printscreen

Luna i Sloba, Foto: printscreen

Odnos između Slobe Radanovića i Lune Đogani, sa kojom je u "Zadruzi" prevario svoju suprugu Kiju Kockar i dalje privlači pažnju javnosti, iako njihova veza nije uspela. Svi se pitaju ima li šanse da ipak produže svoju vezu, a Lunu su pitali da prokomentariše kako se oseća i šta misli o tome što Sloba odugovlači sa potpisivanjem papira o razvodu. 

- Ništa me više od njega ne iznenađuje. Mislim o njemu sve najbolje, ali ne vidim sebe pored njega. Meni treba muškarac koji zna šta hoće u životu i koji je sposoban da se bori za svoju ženu, a mislim da on to nije.

Na pitanje novinara da li mog emocije tako brzo da se ugase, Luna je iz stopa odgovorila:

- Mogu, kad te neko razočara. Ja sam takva osoba, ja tolerišem mnogo mnogo, i kad volim volim, ali kad me neko razočara onda će tu večno da stoji neka crnina - odgovorila je Luna. 

Komentari (6)

mnebi

30.06.2018 15:21

O kakvim osecanjima ti pricas?! Pokusali ste napraviti pricu zarad sto boljeg plasmana, uspeli ste, bolje niste mogli, pobedila je najbolja, kako i dolikuje! Nego, pozabavi se sa sobom, obrazuj se, prekini manipulisati ljudima, a i lazes za medalju. Higijena duse i tela na prvom mesu! Kija je ipak Svemir za tebe i Slobodana!

Dada

01.07.2018 04:33

@mnebi - Nije tacno dogovor je bio izmedju Kije I Slobe da dobiju I auto I lovu, Lunu su samo uskoristili, njihov brak je bio samo na papiru, obadvoje su se svalerali, njima su samo pare vazne, borax I'm je djon obadvome. Toliko o svetici Kiji I o crkvenom braku.

vesna

30.06.2018 19:04

Luno, zelim ti nekog Slobu + rijaliti= da budes druga

đavolica

01.07.2018 02:31

ja sam za to da treba da voli ženu koja mu vređa majku i porodicu da voli ženu koja ima dečka i sex kombinaciju u rijalitiju. Iskreno mislim da je to recept za skladan brak i svaki dan da ti žena opali po koji šamar da znaš ko je gazda u kući

MJ

01.07.2018 08:18

Sada čekamo naslov " Luna vratila bundu, odnela je lično Draginji u Zrenjanin ". A ispod slika njih dve, lažno nasmejane ali zagrljene, uz natpis " ljubav za ljubav ".

Miljan

01.07.2018 09:00

Ova je napravila haos. Prva mu je prisla u WC TAKO JE REKAO.NIJE ODUSTALA OD SEXANJA..I KADA MU JE ZENA DOSLA U ZADRUGU. A TREBALA JE. ZLA..NEODGOVORNA..NEVASPITANA.