Anabela i Andrej Atijas
Instagram/anabelchi
Anabela i Andrej Atijas

Instagram/anabelchi

Anabela i Andrej Atijas, Foto: Instagram/anabelchi

Andrej Atijas, sadašnji Anabelin suprug prokomentarisao je učesnike "Zadruge" i istakao da im skida kapu što su izdržali deset meseci u rijalitiju. Andrej ističe da će česitia Kiji Kockar ukoliko ona pobedi u rijalitiju.

""Najgore iskustvo ikada u životu. Gledaš svoje dete kako pati, ne možeš da mu pomogneš!", rekao je Andrej i dodao kako mu je bilo teško da gleda Anabelu kako se nervira zbog svoje ćerke Lune Đogani.

Andrej Atijas je demantovao da je konzumiro opijate sa svojom porodicom, kako kaže, mediji su to pogrešno shvatili.

"Svim finalistima skidam kapu, pa i toj Kiji. Znam da su prošli sve i svašta, nikome ništa ne zameram", rekao je Anabelin suprug. Kako kaže Sloba je dobar dečko i o njemu ima lepo mišljenje.

"Ono što se dešavalo unutra, ne mogu da podržavam, ali to je zatvoreni prostor. Ništa ne zameram Slobi", rekao je Andrej i dodao da je Kiju i njenog supruga upoznao pre rijalitija.

"Upoznao sam Kiju kada je bila sa Slobom. Nisam imao neko mišljenje o njoj. Čak me je tada simpatično gledala, ništa ružno ne mogu da kažem", rekao je Andrej za "Alo!".

Komentari (6)

Djordje

21.06.2018 00:47

Posten covek se posteno ponasa. U svakoj prilici.

Dijaspora

21.06.2018 01:18

Jadniče, nemoj tudje svojatati. a svoje odbacivati.

Jedna gledateljka

21.06.2018 09:10

Normalno da se znaju. Sve je bio dogovor.

TANJA

21.06.2018 11:43

"ONO UNUTRA NE MOGU PODRZATI".On bas treba da razume Slobodana i situaciju.Njemu je vanbracna zena bila sesti mesec trudnoce kad joj je samo javio da se u Anabelu zaljubio.Znaci u toku vanbracne zajednice i ocekivanja deteta on je stupio u neku vrzu sa Anabelim cim se zaljubio.A Anabeli je to moralno bilo.Pokazala je zena sta je moral za nju.I ostavio je tu zenu a ozenio Anabelu.Moralno bas.

Sesis

21.06.2018 16:58

Verujem u tu pricu na tako nesto Kija i lici ni 1 evro nije zasluzila .

mima

21.06.2018 17:59

kad ce on biti bivsi?