Luna Đogani i Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Luna Đogani i Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Luna Đogani i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani je u toku noći otišla kod Slobodana Radanovića u hotel, gde on ove nedelje kao vođa boravi.

- Htela sam da ti kažem za Zadrugoviziju, moramo da smislimo ništa nismo smislili... Baš sam gladna, a nemam više, svima sam dala. Mislila sam da spavaš, ja bih došla sama i uzela. Mnogo je dobra pica - pričala je Luna neobavezno, a onda se osvrnula na njihov odnos:

- Ja sam ta koja tebe žali, a ti na mene nisi mislio kad si bio iza Škode, nebitno i da se nisi ljubio, ti u tim trenucima nisi mislio na mene. A ja, evo i sad dok sedimo tamo i igramo asocijacije, mene srce boli jer ti nisi tu sa nama. Žao mi je što ti sediš sam. Meni svi govore "Ti si luda što ga žališ, je l' on tebe žalio". Šta si ti uradio u poslednje vreme da se boriš za mene? Znaš ti šta muškarci rade kad hoće da budu sa nekim? Šta si ti uradio da budeš sa mnom? Daj mi jedan primer. Misliš da je dovoljno da me gledaš krajičkom oka? Ti si sedam meseci ovde sve radio pred tvojom ženom, šta, sad te kao blam, sad te sramota? Ti si mogao na mnogo načina da se izboriš za mene, ja bih se za tebe izborila - rekla je Đoganijeva.

Ova svađa se produbila, pa su bivši partneri počeli da prebacuju jedno drugom šta je ko uradio kako bi doprineo vezi.

- Što si ono jutros rekao, da bi se oprao? Mogu li samo jedno pitanje da ti postavim, ali iskreno da mi odgovoriš.... Da li stvarno nisi poželeo u nekom trenutku da ja ležim tu pored tebe? - pitala je Luna.

- Ja to stalno želim - odgovorio je Sloba.

A šta se dalje dešavalo...

 

Komentari (10)

rastko

09.06.2018 17:16

Jadnica jadna! Bez trunke karaktera i dostojanstva, ljiga nevidjena...Luna se pretvorila u ofucanu krpu.

SS

09.06.2018 18:25

Ljubav Slobe i Lune je iskrena!Oni se vole to je ocigledno!Prava ljubav bice uvek nagradjena.Pozdrav!

Ami

09.06.2018 20:09

Stvarno dosadna osoba....ova Luna.

ljiljana

09.06.2018 22:26

Bruko, smoru jedan.Nemas ponos, dostojanstvo,sramota si za sve zene.Opterećena si seksom, trcis za njim kao kucence.

Ela

09.06.2018 23:50

Ma daj Luna zašto se spuštas tako nisko,zar pored toliko slobodnih muškaraca ti zaskaceš ozenjenog....sa tim si samo sebe spustila nisko i pred tolikim tv gledaocima se bas obrukala......šteta,tako mlada a toliko glupa.

Mirko

10.06.2018 06:58

@Ela - Sloba lunu ludo voli iona to zna.Ona je njegova tiha patnja. Jednostvno on bez nje ne može. Sloba želi da je zaštiti da ne dobija više nervne slomove od napada Zadrugara, da bi nju zaštitio... to jej suština.On se razvodi od Kristine po završeku zadruge odmah. Ostaje sa Lunom zauvek.

IKA

10.06.2018 07:01

Činjeica jej daSlobajludovolki luu,kao i ona njega. Ta veza je jaka.luna je malo povredjena, ali će mu oprostiti sve.Soba će se razvesti odmah po izlasku iz zadruge. Svima j sve jasno.On Kristinu ne voli kao ženu. Izmedju njih nikada više ničeganeće biti. Kristina je lažov, manipulator i prearant....

Mika

10.06.2018 07:48

Sloba treba da bude veran zeni a ne svalerki.

lola

10.06.2018 17:28

moli za keks, jadno da jadnije ne moze.