Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Produkcija je, kao poklon, poslala zadrugarima dušek za vodu, pa su oLuna i Bane se zabavljali sami ne bi li se malo razonodili.

- Gde ćemo? - pitao je Bane Lunu.

- Na Kosta Bravu - odgovorila je ona u šali.

- Mislim gde ćemo da blejimo - presekao je Bane, na šta je Luna pokazala prstom gde da krenu.

Sloba je za to vreme crtao u dnevnoj sobi, on je naizgled nervozan stigao sa bojicama u ruci i posvetio se relaksaciji, kako ne bi poludeo od pritiska koji ih je zadesio pred sam kraj. Kada se Luna vratila počela je glasno pred njim da spominje kako je voda u bazenu neverovatno topla, a pevač se pravio kako je ne vidi i da nije ni malo ljubomoran.

- Da smo pametni pa da se kupamo, da se sprdamo, svi smo ko neke babe i dede! Voda je vrela - vikala je Luna.

- Ti si ležala 8 mesec,i a mi ko neke babe i dede - dobacili su joj iz pozadine.

Pogledajte Slobinu reakciju:

 

Komentari (9)

Dule

22.05.2018 09:46

Gagijev intimni prijatelj Bane podgreva staru ljubav sa Lunom. Podgrejano jelo nije istog ukusa.

Irma

22.05.2018 13:33

@Dule - Nikada Luna i Bane nisu blii,niti će biti u vezi. To su gluposti. Ona njega vidi kao brata. On je saradnk i prijatelj njeng oca i majke,druže se porodično. To nema veze sa istinom.Drugo, ovaj seljober Dule priča glupčosti, izvrće Slobine reči namerno kako njemu odgovara.Pokažite snimak, nikada Sloba nije bio sa njim, ni drug ni prijatelj u Zadruzi.Sloba je čovek koji se teško otvara bilo kome.Ćuti i trpiOn voli Lunu više od sebe,ali je povredjen.Da je Kris,ženaza ceo život,ostao bi sa njom.

baba vanga

22.05.2018 10:02

Luna ista Gagi samo sa dugom kosom...

ddd

22.05.2018 10:13

Devojka bez dostojanstva i vaspitanja. Umesto sexa trebalo bi da predstavlja obrazovanje Ne cusmo ime ni jedne procitane knjige ni pisca

Darkos

22.05.2018 13:36

@ddd - Dostojanstvo i vasitanje,odnosno elementarnu kulturunema Kris, štoje okazala svojimponašanjem u Zadruzi. Sem toga, laže i manipčuliše.Igra prljave igre da se ne zaboravi daje "povredjena žena". Se što je njemurekla je daleko od istine.Ona je manipulator ilažov, Svaki dan nova pčriča.Sloba je ne voli kao muškarac ženu i onćese sigurno razesti o izlasku iz zadruge.Uverićt se.Ni ona njega ne voli, ali hoće da pokaže da može da ga vrati, pa da ga šutne.Varala ga je u vezi i braku.

Dijana

22.05.2018 11:28

Bane Colak nastavlja da bude utesitelj ostavljenih devojaka. Bednik od coveka. Koristi ucveljenje i ostavljene devojke. Sta li ce drugar Gagi da mu kaze. Gagi spremi sikiru.

mirko

22.05.2018 13:33

@Dijana - Slican se slicnom raduje! Nego, okupa li se strokava napokon?

una

22.05.2018 12:36

Ova lunci je OPASNA zavodnica.Ovo sa Banetom je namerno odradila jer ne bi posle o tome pricala pred radanovicem i to tako da napomene da nije hladno ako se ima peskir i zagrljaj.Bas dooobro nauceno!Mrs!

Oslo

23.05.2018 05:42

Irma@.......... Pod hitno kod doktora!