Luna vraća stvari Slobi
Printscreen Youtube
Luna vraća stvari Slobi

Printscreen Youtube

Luna vraća stvari Slobi, Foto: Printscreen Youtube

Naime, kako za "Alo!" otkriva izvor blizak Đoganijevoj, blogerka je odlučila da ignoriše Radanovića i zauvek okonča vezu s njim.

Mića tera Kiju da oprosti Slobi!

Lepi Mića je ispričao zadrugarima kako misli da će se Kristina Kockar i Slobodan Radanović pomiriti i da će nastaviti svoj bračni život. On je zatim otišao kod Kije i poručio joj da je došao trenutak da se pomiri sa suprugom. - Idi lepo kod svog muža i pitaj ga kako je, nemojte da više terate inat jedno drugom! Oprosti mu, ne se*i! Ti treba da pokažeš prva neki znak. Niste vi balavci! Ja samo kažem šta bi bilo dobro i šta je prirodna stvar. Shvatite sve to kao ružan san. Kada izađete, živite svoj život normalno. Kija, svi greše, ali je ružno kada čovek greši, a neće da prizna. Ti si grešila, jer si previše sebe dala - rekao je Mića Kiji, a Kockareva mu je tada odbrusila. - Boli me ku*ac! Neka on pita mene kako sam. Povraćala sam od stresa. On je meni ovo uradio, a ne ja njemu. Sloba treba da se bori za moju ljubav. Ja sam odmah rekla da od te njihove veze nema ništa. Ko ima mozga, zna to - rekla je Kija.

 - Luna je osoba koja ne želi da dođe u situaciju da bude ostavljena. Njoj je muka od Slobinog prenemaganja i više ne može da podnese njegove emocije, koje očigledno i dalje gaji prema supruzi.

Luni je jasno da među njima i dalje postoji neka snažna veza, koja je neraskidiva, a to joj stvara ogroman pritisak.

Poslednji put, kada se čula sa majkom, shvatila je da je došao trenutak da krene da se udaljava od Slobe, što je i uradila - kaže izvor blizak Luni i tvrdi da je blogerka sigurna da će joj raskid sa Slobom doneti samo dobro.

- Luni je u dubini duše žao Kije i pored toga što je shvatila da nema više šta da traži pored Slobe, njoj je jasno da će ignorisanjem Radanovića pobrati i mnoge simpatije publike. Baš zbog toga je i odlučila da mu vrati sve poruke i pisma koja joj je slao - kaže dobro obavešteni izvor.

Podsećamo, Luna se udaljila od Slobe nakon video-poziva u kojem je njena majka Anabela Atijas zamerila Radanoviću što je neodlučan da li će biti sa njenom ćerkom ili sa svojom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Ubrzo, između Lune i Slobe dogodila se velika svađa, a Đoganijeva je Radanoviću u lice sasula da joj bolje i da bude sama, nego s njim.

Luna moli Slobu da je ne ostavi

Youtube printscreen

Luna i Sloba, Foto: Youtube printscreen

- Sada samo radim ono što sam je trebalo odavno da učinim, da te pustim da vodiš svoj život bez mene! Bolje mi je da budem sama, nego da se svađam sa tobom po celi dan - rekla je Luna, dok je Sloba ponavljao da je trebalo da ga brani pred majkom. Međutim, Luna nije želela više da ga sluša i udaljila se od njega.

Kija i Sloba

Youtube printscreen

Kija i Sloba, Foto: Youtube printscreen

Ubrzo je Sloba odlučio da obiđe svoju suprugu Kiju i odnese joj hranu, jer nije bio siguran da li je i ona dobila svoj obrok. Međutim, Kija ga je odmah direktno pitala u kakvom je trenutno odnosu sa Lunom.

- Čula sam da te je šutnula devojka, pa zašto - pitala je Kija, međutim Sloba nije želeo da joj prizna da je došlo do raskida.

- Ne, ne - ponavljao je Slobodan, a zatim mu je Kija uputila kompliment.

- Otkad nismo zajedno, vidiš kako si zgodan - rekla je Kristina sa osmehom, a Sloba je zatim bez reči napustio prostoriju.

Komentari (17)

Rada lambada

06.05.2018 17:48

Shvatila da je odbacena kao stara krpa.A tako i izgleda.

Prava Rada lambada

07.05.2018 01:00

@Rada lambada - Opet kumica koja je ukrala moj identitet . Elem kumice, od koga je Kija pred kamerama odbacena kao stara krpa ? Koliko videsmo , prvo od Slobodana , pa , od Filipa . Prava Rada lambada salje " dvojku " laznoj Radi lambadi, kumici. Drzi se lazna Rado svoga fena. Fen je tvoj intelektualni domet. Vidi se to po tvojim komentsrima. Ha , ha, ha.? The end !

Viki BGD

07.05.2018 05:14

@Rada lambada - Luna je njega ostavila, on je bio šokiran.Sloba je i dalje ludo voli,kao i ona njega. Što se tiče krpe, Kris je odavno to postala , a to je onda kada ga je varala sa mnogima u propalom braku od 5 meseci.nju ne može opratini Sava ni Dunav.

kosa

06.05.2018 17:53

bice nako kako mame kazu.

ddd

06.05.2018 18:04

Ne reklamirajte vise ovu dosadnuuuuu devojku. NE TREBA MOZAK ZA OVAKAV PLAN

RUMA TRANS

06.05.2018 18:05

Ma ona sad želi da ispadne MUČENICA!

mila

06.05.2018 18:45

@RUMA TRANS - Da da, hoce da se udalji a stalno mu spominje savrsen zivot napolju i opet bi da nesto pricaju...drolja ga nece pustiti lako, mada i ne treba...kad do sada nije video koliko je prosta, koliko ga vredja i ponizava, koliko su njeni zapeli da mu je uvale, treba da trpi..mislila sam da bar on ima gram mozga ali avaj...

ilija@mila

07.05.2018 05:08

@RUMA TRANS - Tvoj nivo inteligncije jesuviše izak dabi shvatila eke stvari. Kud ćeš veće drolje od Kristine, koja ga je varala uvezi i braku. Manipulatorka koja izvrćesve stvari usvoju korist. Sloba voli Lunu više odsvog života, on NE ŽELI da je izgubi, što je sasvim normalno. Sloba ne voli Kristinu,niti će biti sa njom, priča njihovogživota je završena. TO je istina,koja vam smeta. Sa Kristinom samo jželi da ostane unormalnim odnosimai pokazuje dje čovek u teškim trenucima, kao i premarugima.

SS

06.05.2018 18:08

Podrzavao sam tvoju vezu sa Lunom,jer je to bila iskrena ljubav.Nerazumem,Slobo sta se sada desava sa tobom!Najedared vecu paznju poklanjas KIji sa kojom zelis da se razvedes. Pravis veliku gresku,jer sa Kijom neces biti nikada srecan. Razmisli o tome!

Suncica

07.05.2018 11:12

@SS - Samo pogledati minuseve i pluseve ovde (a tako je i na celom internetu i medju narodom) i bice vam jasno na cijoj su strani svi ljudi koji ih gledaju ili su culi za ovaj slucaj. Bukvo, nemoj se vise dzabe blamirati svojim glupim komentarima, cerku si svojim podvodjenjem obelezila za ceo zivot. Jadne ste obe, ti posebno.

nada

06.05.2018 19:09

Ne opra nju ni Dunav ni Sava a za sve neka se zahvali svojoj mamici koja je i gurnula u sve to !!!!!!!!!! Markirana za ceo zivot .

Realnost

07.05.2018 00:51

@nada - " Nado ", u odnosu Andrija- Kija , ko je markiran za ceo zivot?

Gile ZR

07.05.2018 04:59

@nada - A ti isi. Brzo zaboravljaš svoju prošlost. SLOBA LUDO VOLI LUNU, to je realnost, bili oni ili nezajedno.Nikada joj pustiti ruku NEĆE. Zaboravljaš čime je se Kristina obeleženai, to stoji, a sve se zna.Izmedju ostalih,koliko ih je bilo je i oženjenih.

gorgonzola

06.05.2018 20:54

PAmetno, neka se otkloni od oboje provincijalaca, šta će joj to.

Prijedor

06.05.2018 22:30

Sta bi sa Grckom?Luno ne budali mama je platila more sa tvojim parama ,dok se ti handris... DOSADNI STE GLEDAMO TRENUTNO SAMO SNIMCI OD LUNE I SLOBE! Dok od Mine mama sedi u studio kao luda.

Milja

07.05.2018 10:39

Ne mogu da verujem da se Lunja nada da bilo koji njen postupak moze da promeni misljenje publike.Devojka je nevaspitana,nemoralna,histericna i bezobzirna .To smo svi videli.

mila

07.05.2018 15:51

A ko je spomenuo Kristinu??? Ja pricam o ovim preljubnivima, toliko o tvojoj inteligenciji...da li je Kija varala i sta je radila u braku, to mi nismo videli i samo nagadjate, a ovo dvoje gledamo mesecima, tako da je jasno sta rade.Ako je ljubav samaranje, vredjanje, urlanje, lupanje i sve ovo sto su Sloba i Luna pokazali, onda vam ja takvu i zelim..