Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Takmičari su komentarisali tuču koju su im priredili Luna i Sloba.

Gordana Džehverović je ovim povodom odlučila da pošalje poruku svima koji mogu da se nađu u sličnoj situaciji.

- Ja sam starija i već sam gledala ovakve scene u spoljnom svetu, a sve je moglo katastrofalno da se završi. S obzirom na to da znamo da smo najgledaniji, neka ovo bude pouka svima koji ovo gledaju - rekla je Goca.

- Ja znam Goco, sve si u pravu. Ja znam da me napolju čeka lekcija i tortura, meni moja mama nije mogla da kaže sve preko telefona, a nije ni htela, znam. Ja se izvinjavam Draginji zbog svega, ne želim da mi zameraju zbog toga što sam mu uradila, ali ja njega mnogo volim i ne mogu da iskontrolišem bes zbog njega i Kristine i to što joj je sve pričao - rekla je Luna.

Pročitajte i:

 

 

 

 

Komentari (8)

Tamara

14.06.2018 13:13

Čini joj se. Nije Luna ništa naučila. Da jeste, ne bi joj se posle 8 meseci, na samom kraju ponovila ista glupost pa x3.Majku svoju, bolje da ne sluša uopšte Korisnije od majke će joj biti da, kad izađe, uzme sve svoje klipove od početka i da analizira sebe. Uz pomoć STRUČNOG lica. Jedino tako će upoznati sebe. A onda će moći da se koriguje Ima sad tu prednost da može da odgleda.Majka bi je svojim povlađivanjem i pravdanjem - samo zavela.To bi bilo pogubno. Anabela je kao roditelj-pala na ispitu

rikalo

14.06.2018 14:25

volece ga jos 7 dana dok ne izadje na splav.

trnjina

14.06.2018 14:26

draginja izgleda da cemo biti spasene.

Realnost

14.06.2018 14:33

Kako ovu devojku vise nije sramota da pravi iste greske i da nikakvu pouku ne izvuce iz toga ? Za 9 meseci bilo je vise od 30 zurki. Uglavnom se tada napijala , postajala agresivna i histericna , a kada se otrezni onda se izvinjavala. I opet isto uradi na sledecoj zurci. Ona je ispustena u vaspitanju, a kada izadje odatle , dovoljno je velika i odrasla da sama potrazi strucnu pomoc u prevazilazenju svojih problema.

opovo

14.06.2018 15:06

draginja stize snajka domacica ima da se odmoris izvrsna kuvarica.

ma

14.06.2018 15:27

Pa si ga tukla jer ga volis? Radanovici bravo pobedili ste dobili ste potencijalno ratobornu snajku, po meri Krajisnjika. Samo se bojim da vi ne budete sledeci kad se Lunja naljuti.

ma

14.06.2018 15:27

Pa si ga tukla jer ga volis? Radanovici bravo pobedili ste dobili ste potencijalno ratobornu snajku, po meri Krajisnjika. Samo se bojim da vi ne budete sledeci kad se Lunja naljuti.

Nadja

15.06.2018 13:10

Devojka je vaspitno zapustena u svakom smislu