Luna Đogani
Rajko Ristić/Alo!
Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sa svoje 22 godine modna blogerka i buduća učesnica "Zadruge 2" gotovo da je potpuno promenila lični opis. Gledajući njene starije fotografije, nastale u periodu od 2014. pa do danas, već na prvi pogled jasno se uočava bitna razlika u crtama, konstrukciji i obimu njenog lica. Poznati stručnjak za estetsku hirurgiju, koji insistira na anonimnosti, pojasnio je koje intervencije je uradila Đoganijeva.

- Sasvim sigurno je da je mlada dama ubrizgala hijaluronske filere u jagodice, to se vidi golim okom. Njena brada je sada znatno uža, što znači da ju je hirurškim putem stanjila. To se stručno zove remodelacija lica - skladne jagodice i "jaw line" (konturisanje brade). Primetno je takođe i da je botoksom poravnala bore na licu, što i nije uobičajeno za devojku u ranim dvadesetim godinama. Naravno, uočljivo je i da je hijaluronom dopunila usne - kaže hirurg. Za sve nabrojane intervencije na licu Luna je, kaže hirurg, morala da izdvoji i pozamašnu svotu novca.

Luna Đogani

Screenshoot Instagram

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Instagram

- Samo korekcija nosa koštala je najmanje 2.500 evra, a još toliko treba dodati za ostale intervencije na licu. Znači, ukupno oko 5.000 evra. Ali to nije sve. U njenom slučaju neophodno je jednom godišnje uraditi korekcije ovih intervencija, jer one nisu trajne, a to košta od 800 do 1.000 evra - tvrdi stručnjak za estetsku hirurgiju. Luna uporno negira da je do sada radila bila što od estetskih intervencija na svom licu, dok je njen otac Gazmen Gagi Đogani pre nekoliko meseci rekao da će blogerka morati na operaciju nosa, ali iz zdravstvenih razloga.

- Ima malo nos na mene, to je tako prirodno, još dok je bila beba, i mlađa ćerka ima taj problem. Ima devijaciju nosa. Ako treba da se radi zbog devijacije i ako treba da se estetika pravi, nije problem. Ja sam radio to zato što sam imao smetnje u nozdrvi, hrkao sam dosta i doktorka se složila. Verovatno će i ona morati da uradi, to je genetski, ona je nasledila od mene, a ja od svog tate. Imamo simpatične noseve, ali to je devijacija, takva je dijagnoza - izjavio je denser.

Luna Đogani

selfi

Luna Đogani, Foto: Printscreen

 

Komentari (3)

Aca

25.08.2018 08:57

Nos kao da je polomljen i ima zadebljanje na sredini kod preloma. Na vrhu nosa ima preveliko zadebljanje. Deluje da joj je nos predugacak. Celo joj veliko skoro kao lice. Grudi mora da poveca.

berisa

25.08.2018 09:03

jel sta oko mozga radila.

Nemke

25.08.2018 11:41

Kako god, mnogo je ruzna devojka. Nekako mi nije zenstvena.