Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani sinoć je napustila žurku, otišla u svoju sobu, a Sloba Radanović je odmah krenuo za njom. Rasprava je ponovo počela kada joj je takmičar prišao.

"Zašto si sama?" pitao ju je Sloba.

"Je l moguće ovo? Bože, sa kim ja živim. Ovde se svako sa svakim muva", rekla je Luna.

"Anđelo muva Kiju", rekao je Milan.

"Ne, ne,ne...biće da je obrnuto! Fuj", tvrdila je Luna.

Nakon kraćeg razgovora Luna je napustila prostoriju, a onda je Teodori Džehverović stavila ruku na rame i time joj dala jasan znak koji ona nije mogla da razume.

"Ne osećam se lepo na žurki, dosadno mi je. Odvratni su mi svi, gade mi se. Ali, bar ću naučiti kako da se ponašam da bi me svi poštovali, kakav ću ološ da postanem", rekla je Luna.

"Da, to je baš poenta cele priče", rekao je Sloba.

"Karma je kučka", poručila mu je Luna.

 

Komentari (5)

ddd

06.06.2018 13:46

Smor od devojke!!!!

gagula

06.06.2018 14:04

noj se smucili ukucani a ona narodu.

lola

06.06.2018 14:50

ovo je stvarno bolest, svaka ali svaka zurka se ovako zavrsi, krivo joj sto ukucani vole Kiju, ljubomorna je kada vidi bilo koju lepu devojku. A ovaj samo trci za njom, dosadili su vise i Bogu i narodu. Umesto da se promovise kao pevac on svaku zurku napusti zbog iskompleksirane.

Sale

07.06.2018 21:43

Mozda se i Luna nekome gadi. Ali svako gleda svoj zivot. Luna nema ni jednu drugaricu u Zadruzi. Sve ih je izdala ili uvredila. Ona zeli da im druga u Zadruzi pa pokusava kod Marka Miljkovica, Andjela i Djeksona. Izmedju dva pola tesko je stvoriti prijateljstvo. To ona nesvesno trazi drugog muskarca. Oseca da Sloba nije njen covek.

Dijaspora

08.06.2018 21:22

Jadnica, kao ona se zgrazava sto svako svakoga muva, a sta radi ona, nego, u pitanju je ljubomora njena, zloba i pakost.