Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani , Foto: Screenshoot Youtube

"Rekao mi je Milan da mu je Kristina rekla da si ti njoj u hotelu rekao da je ovo sa mnom bio samo seks", rekla je Luna pevaču.

"Veruj im, nadam se da si me tu lepo ispljuvala sa njim", počeo je Sloba da se pravda.

"Pošto svima veruješ sve veruj i to", rekao je Sloba.

"Ne verujem ja nikome ništa. Imam pravo da pričam sa kim ja hoću", rekla je blogerka.

"Je l' ti misliš da sam ja tebe...?" pitao ju je Sloba.

"Ne mislim ja ništa. Ali ne mislim da je to daleko od istine! Ljubav ne postoji nikako. To sam sigurna, sa tvoje strane. Ono što imaš sa njom - to je ljubav, ono što imaš sa mnom nije", rekla je Luna.

"Bio sam fejk sve vreme?" pitao ju je Sloba.

"To nisam rekla", odgovorila je.

"Rekla si", rekao ju je Radanović.

"Ali nema veze, svako se vraća onome što želi", odbrusila je Đoganijeva.

"Pa znam ja da ti mene bockaš kada kažeš takve stvari. Nisi ti uopšte glupa", rekao je Sloba.

"Imam pravo, bockaj ti mene", odgovorila je Luna.

"Posvetiću se svojim roditeljima", rekao je pevač.

"Tako i treba. To si trebao mnogo ranije, ali nema veze, imao divnu osobu pored sebe koja ti je davala savete", rekla je Luna.

Luna i Slobi

Screenshoot Youtube

Luna i Slobi , Foto: Screenshoot Youtube

"Dobro, i? Imala si i ti greške u životu! Što sudiš večito drugima?" pitao ju je Sloba.

"Ne sudim! Samo mi je gadno kad vidim da pljuješ po nečemu što ti je bilo lepo! Ja ne vidim u čemu je uopšte bio problem u tvom braku. Ne vidim koji je problem postojao", rekla je Luna u besu.

"Ti si mentol! Da je bilo sjajno i bajno sigurno bih sve to dozvolio?! Pričam prepričanu priču već hiljadu puta", odbrusio je Sloba.

"Samo je seks falio. Sve se to vrati veruj mi! Skine ti se gola, malo je gledaš, zagledaš, poželećeš da je kre*neš. Možeš da zamisliš da sam ja, pa ono kre*i je kao da imaš mene", vikala je Luna.

"Hoćeš sada da budeš bezobrazna? Vidim da ti ne prija moje društvo, laku noć!" rekao je Sloba koji je zatim ustao.

"Boli te istina", rekla mu je Luna.

"Boli tebe penis", rekao joj je Sloba.

"Ja nemam penis, valjda znaš dok si me... Video si da nemam", odovorila je blogerka.

"Rekao mi je Milan da je bila Andrijana tu da je Kristina rekla, to je njegova žena kojoj on veruje sve koju on voli priča stvari sve koje pričo iza škode i tako to. Da želi bebu s njom, Rekla je Milanu da je on rekao njoj u hotelu da je on mene samo", pričala je Luna pred Đeksonom i Andrijanom.

"I ti sada veruješ u to što je on tebi rekao" pitao je Sloba Lunu.

"Kome, njoj ili njemu", pitala ga je Luna.

"Pa kome god da ti je rekao" upitao je Sloba.

"Pa to je žena s kojom ti želiš bebu, koju voliš", rekla je Đoganijeva. Sloba Radanović je nakon ovoga napustio Lunu, kao i Andrijanu i Đeksona koji su sedeli sa njom.

"Vratila su mu se osećanja prema gospođici. Ja sam kriva što se sve ovo desilo, ja sam ga terala da se miri sa ženom, da se tamo žvali iza "škode". Ti i ja nikad nismo postojali! Njen ćale je zagrlio, a moja mama ga nije zagrlila", pričala je Luna kroz suze.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani , Foto: Screenshoot Youtube

"Marš! Tvoja mama... Marš u pi*ku materinu! Je*em li ti mamu, klošarko jedna", psovao je Sloba dok je išao ka Beloj kući.

Đekson i Andrijana su pokušali da uteše Lunu, ali uzalud. Oni su spomenuli Radanovićeve roditelje koji vole Lunu i podržavaju njihovu vezu.

"Neću ja da budem sa njegovim matorcima, hoću sa njim da budem bre. Neću ja da budem sa Draginjom i Dušanom koji mene vole. Teraj se bra u ku*ac. Boli me du*e, neću da ga vidim više u životu, lažov jedan. Ja u životu nisam videla da neko toliko laže. Ja sam sebe napravila ljubavnicom, ponizila sebe i svoju porodicu, zbog koga? Zbog ku*tona! Da je bar bilo vredno", pričala je Luna koja se gušila u suzama.

 

Komentari (7)

Dr Šuman

08.06.2018 22:09

Koja je ova FOLIRANTKINJA. Kobejage plače i posle pola sata se smeje!

Djordje

09.06.2018 11:50

@Dr Šuman - Posle nekoliko minuta se smeje. A i za vreme svadje, kad Sloba ne gleda u nju, ona se smesi nadmocno. Jadan Sloba sa njom.

Slovenija

08.06.2018 22:28

Bas su slatki ,koliko su tek interesantni jer publika im aplaudira :konj,magarac,koze,kokosi itd...hit je dok ona place a koza je gleda hahahahah Navikla devojka u stalu?????

Ilona

09.06.2018 05:28

@Slovenija - Luna, ti nemaš razloga da sumnjaš u Slobu. On tebevoli. Jednotavno to je tvoja mladost, nezrelosti nesigurnost....Da bi ti bilo koja veza opstala ti moraš verovati svom partneru...Sem toga, vi imate specifičnu situaciju, jer on još uvek nije razveden,Taj brak je samo na papiru,svima je tujasno.Treba da shvatih da je Zadruzi većina protiv vaše ljubavi i žele da pomire Kristinu sa Slobom. On to ne želi,jer je ne voli.Pritisak je velik, moraš da ga razumeš, da budeš uz njega.

Uskok

10.06.2018 01:08

@Slovenija - Anabela, ti si poznata Ilona, ne lupetaj vise, svi te prepoznaju u komentarima. Jadna si kao i tvoja cerka.

Mila

09.06.2018 06:27

Ponizila je tebe tvoja majka kada je pitala oženjenog čoveka da plešeš sa njim!!! A ti si samo završila na najmogući način ono što ti je majka započela!!!!

Slovenija

09.06.2018 16:07

Ilona....Razija ili neka tamo 50-deseta osoba koja podrzava te bljuvotine i ku....uk kratko i jasno "otkači"... Jos i onog bika Slobodana sa sobom uzmi!